090620

Midsommardagen. Innebär att hälften av sommaren passerat. Nu vänder det mot höst igen.

Dåliga, pessimistiska tankar. Självklart vet vi här uppe i norra Sverige att sommaren knappt har börjat och att det är nu det ska bli varmare. Visst sägs det att det inte ska bli någon sommar i år men det tror inte jag. Hoppas på sol och värme. Annars är det bara bortkastat med tid att bo kvar här.

Gårkvällen spenderades i alla fall med goda vänner. Vi var hos Linnea och pratade om allt möjligt. Hur vore det om människor hade päls? Spänns tatueringar ut om man går upp i vikt eller "spricker" de liksom? Många djupa tankar. Egentligen inga svar.

Har en konstig känsla, det känns som om att det har varit sommarlov länge. I flera veckor, och samtidigt känns det som att hela lovet kommer att gå fort förbi. Men jag vet inte om det känns bra eller dåligt. Visst, det är väl inte så jättekul att börja om skolan med alla dessa prov och liknande men att få träffa sina vänner saknar man.

Men nu ska jag inte tänka så mycket på det utan njuta av att det endå är lite sommar och att jag inte har några prov, förutom körkortet, så det så.

Och ikväll blir det surströmming hos farmor och farfar. Ska bli super gott.



Kommentarer

Namn
Mail...
Blogg

Trackback