090520

I dag, ja, onsdag.
Vad finns det att säga...
Kanske inte mer än att invånarna i Haparanda klarar minus 400 grader. Det kan vara en av dem som bestämmer över temperaturen på skolan? Det skulle inte förvåna mig.

Förövrigt så satt TE2B som fågelholkar på matten. Länge sedan det hände. Vid närmare eftertanke så har det nog aldrig hänt. Men anledningen är den stackars vikarien vi har istället för Anders som ska härleda varenda liten grej så matematiskt som möjligt. Allt blir bara soppa i huvudet och man slutar lyssna.
Fast droppen var väl på fysiken när en del från den andra klassen satt och klagade, högt, på läraren under genomgången. Men inte blev de tillsagda heller. Anders har nog en del att gå igenom när han kommer tillbaka till veckan.
Jag säger bara att det är tur att jag har Alexander att rådfråga vid sådana här knepiga fall. För fysiken är som ett myller för tillfället.

Hur som helst så är det nu ledigt i fyra hela dagar. Helt otroligt och man slipper tänka på skolan ett smack. Det enda som nu fyller huvudet till max är körkortet. Har förresten klarat av fas A, ska nog göra någon till i helgen. Så svårt är det ju endå inte...



Kommentarer

Namn
Mail...
Blogg

Trackback