DEN MAN ÄLSKAR AGAR MAN

I veckan har jag träffat och pratat med två gamla klasskompisar som jag inte brukar träffa så mycket mer än ett enstaka hej någon gång så där. Det känns länge sedan man lämnade Ursviksskolan, mycket har hänt sedan dess, till det bättre.

Var på teater idag, temat var kvinnomisshandel. Tungt, en lätt illamåenda känsla kröp nog över hela TE3B när vi fick se pjäsen. Det kändes som på riktigt, var tvungen att titta ner och påminna mig om att det inte var på riktigt. Konstigt att bara sitta och se på så där. Usch. Sedan fick vi prata om ämnet och klura lite på vars man själv skulle dra gränsen och säga nej, nu är det nog, jag sticker. Intressant. Fast otroligt skönt när vi fick gå på lunch efteråt. Dessutom var det ju pizza. Inte lika kul att få veta att man ska hålla tal på fredag nästa vecka. Fredag den 13 och temat är relationer och starka band. Det snurrar lite tankar men får se vad det kan tänkas att bli.

Träffade morfar på stan efter skolan. Han väntade på att bilen skulle bli klar på TidyCar. Hade lämnat in den för tvätt och vax. Behöver nog inte säga att han var ganska så less, han hade visst ätit på stan och gått runt men tydligen hade tiden gått fortare än han hade trott att den skulle göra. Hihi, han är allt bra min morfar. På tisdag skulle de visst ta stygnen på fingrarna också. Ja, jisses. Hade det varit farfar som dragit av en del av tummen så hade han aldrig lämnat sjukhuset. Morfar tål en hel del smärta. Men skär man av övre delen av pekfingret, tvättar upp det och surrar fast det igen utan ett besök på sjukhuset så bryr man sig inte så noga.



Kommentarer

eva

hi hi helt underbar bild på din mormor och morfar.


18:42:03 / 2009-11-05 / http://tapeterochteak.blogg.se/

Namn
Mail...
Blogg

Trackback