EN DEL REKLAM ALLTSÅ...

Ööhm.. öhhm, this is Basshunter, hope you didn´t turn the volume down öhm or anything öhmm.. listen to ööhm.. my new album ööhh, its actually pretty good ööhm awesome. ööhmm...

Vem i hela världen släpper lös den killen på Spotify?





JUST PURSE YOUR LIPS AN WHISTLE - THAT´S THE THING.

Antingen så är det för att det utanför fönstret är så grått eller för att hösten är deprimerande som gör att jag känner som jag gör. De dagliga skratt som fyller mitt liv i vanliga fall har tagit ledigt en vecka.
Igår blev jag snuvad på skratten, 97% säker på att det faktiskt var Alle jag såg.
Fast som en liten räddare i nöden dyker ElinS upp och så ska vi på stan, käka middag och sedan bio. Trevligt värre!

Så dra på ett leende och skit i resten. Funderar också på att byta hårfärg, hoppas att de har tid på Torsten i veckan.




VINTERTID

Med vintertiden kom snön, nej den regnade ju bort i natt. Ja, i allafall... En timme extra.

Skrev högskoleprovet igår, tog lite tid. Typ sju timmar var jag där. Fem femtio minuters pass. Tror att det gick hyfsat, engelskan gick sämst. Inte oväntat.

Men nu är det LOV. Och jag njuter, försöker förtränga det skolarbete som måste göras. Fast, man har den turen att det är att virka ett par vantar, fota en mörkerbild och några varor. Det värsta är väl att leta upp ett företag att terrorisera i februari. Arbetslivskontakt är det löjligaste.



VARDAGSLIVET


Har pluggat samhälls, blir nog lite till innan jag somnar. Men nu är det två dagar kvar av denna mardröm. Sedan ett välbehövligt lov.



PUST OCH STÖN

Denna vecka är nog veckan från helvetet. Skojar icket. Tusen saker att göra och självklart så skjuter man upp dem till sista dagen också. Bara för att få ta del av den där extrema stressen.

Men jag lovade att komma med resultatet från matte provet, 24/7 ¤. För er som undrar, MVG alltså. Är himla nöjd då det inte gick lika bra som vanligt för mina vänner. Men det är bara att vända blad, nationella väntar.

Idag har jag förberett mig inför svenska uppsatsen, det är lite galet. Får se hur det känns i morgon. Och lunchen var att välja mellan pest eller kolera. Potatisburgare eller blodpudding. Blodpudding blev det då med macka och allt. Ringer mamma efter skolan och hon frågar vad jag har ätit till lunch, konstigt nog tystnar hon. Valet av middag hade inte jag bestämt. Tydligen vankades det ärtsoppa, ingen favorit men det var bara att äta. Hungrig var man ju. Men aldrig mer. Nej aldrig.



ELEKTRISKA OCH MAGNETISKA FÄLT

Det var en tid när jag faktiskt trodde att det skulle gå vägen. Men så kom själva provet och jag såg sanningen i vitögat. Det kändes inte så bra.

Annars så har tjuvlarmet gått på skolan, rektorn påminnt om avspärrningen på grund av branden. Inte okej att hoppa över kravallstaketen. Jag har pratat med Güray, lade Psykologi B utanför då jag läser 50 poäng extra.

En liten fågel viskade i mitt öra om ett MVG på matteprovet. Rätt besked kommer nog i morgon.




EN HELG PÅ TVÅ DAGAR

Så går denna vecka mot sitt slut. Slutjingeln från Parlamentet bekräftar att klockan är nio. Har nyss gett upp med fysikplugget, prov i morgon. Borde vara förbjudet.

Trippen till Piteå med mamma fredag till lördag var riktigt trevlig. Vi sov på Skogs hotell, käkade middag på restaurang, shoppade på lördag och åkte hem. För min del blev det ett par nya jeans, två vanliga långärmade tröjor, en tshirt, en halsduk, hårklämmor och en skinnjacka. Mormor dömde idag ut jeansen och sade rätt ut att de var fula. Men skit i henne, jag gör som jag vill med mina vartaksbyxor som morfar uttryckte det.
Sedan blir det att få tag i lite nitar att sätta på skinnjackan, ingen punkare här utan übermodernt. Tihi..

Ville hitta ett par skor, kanske blir det i morgon. Får se.



LYCKLIG ÄR EN UNDERDRIFT

Körde mamma och pappa till jobbet.
Brand på skolan innebar byte av sal till matteprovet (Inte Midgård den här gången heller, han där uppe verkar gilla oss).
Otroligt bra kompisar förgyller lite av dagen.
Själva provet, ja.. Gick väl hyfsat tror jag. (Hoppas)
Pannkaka till lunch, hungrig som aldrig förr.
Svenska, MVG på senaste uppsatsen som blev uppläst inför klassen. (Icket lycka)
Telefonen ringde, men vem var det? Insåg att numret var bekant men kunde inte svara.
Sms, från Elgiganten.
Datorn har kommit.
Panik, hur ska jag få tag i den så snabbt som möjligt?
Snälla faster ställde upp och skjutsade mig dit.

Gissa vad jag har gjort i eftermiddag?
Lycka.




MATTEPROV I MORGON

Borde plugga men uppgifterna är bara så jobbiga, onödiga. Kan det där...

Har skrivit ännu mera på min projektplan idag. Blev irriterad då Alexander och Boman knappt behövde någon enstaka rad. Ååh, det är skillnad på lärarna. Dessutom ligger internet nere på skolan, det går inte att använda. Man blir lite låst, minst sagt.



KALLELSE TILL HÖGSKOLEPROVET

24 oktober smäller det. 8.10-16.30. Ops.

Har idag lagt ut 5995 kronor på en vara som jag inte fick med mig hem, måste vänta till på måndag.
Och den lilla skönheten ser ut så här... Vare sig de ringer på måndag eller inte ska jag dit och hämta den. På eftermiddagen sade Anton att den skulle komma, om inte bilen kört av vägen. Jey, gissa någon som är glad. Änteligen så får man en egen. Dessutom så är jag glad på pappa som ringde och sedan skjutsade mig dit. Enbart att han syns på affären så får man rabatt. Internetpriset låg på 6490. 495 spänn rabatt. Rikt.

Har dessutom hunnit räkna lite matte och sedan kört tillbaka farfars bil. Sharanens bromsar har liksom slutat att funka vilket inte gör den så säker på vägarna. Pappa lånade därför deras bil idag. Tackar och bockar.



DAGEN I KORTHET

Fysik och matte repetition.
Köttbullar och mos till lunch.
Stan med Alexander och Boman.
Ett motvilligt besök på Game.
Blivit bjuden på en chokladboll av Boman. (Chockade tog jag och Alexander emot varsin)
Realism, naturalism och Dostojevskij.
Mamma slutade tidigt och skulle hämta upp mig.
Handlade ett armband och en mössa.
Spionerade på Färgbolaget.
En skum man kom fram och började prata, mamma ringde mig i samma sekund. (Puh)
Hämtade broder från skolan då taxin strulade.
Varit på Apoteket och Konsum.
Fått svar från Mattias på moderskeppet.se och Patrik Degerman.

Nu blir det kanske ett avsnitt Poirot innan middagen.



WHAT HAVE YOU BEEN UP TO?

Skola och allt vad det innebär.
Skrivit projektplan så jag ledsnar. (När är projektarbetet klart?)
Köpt en vinterjacka för 250 kronor.
Fått en ny kudde.
Kört Tradolan till morfar mot smärtan i den opererade handen.
Insett att skorna på Sneakersnstuff sjunkit i pris men de finns inte rätt storlek.
Åkt snålskjuts med farfar till skolan då det regnade så mycket.
Fryst armarna av mig på skolan. (Jisses vad kallt det är på Balder.)
Lyssnat på prat om Linux och ansträngt mig för att förstå.
Förslag på bärbar dator har kommit från Boman. (Det är bara att kasta ut alla pengar i sjön)
Lyssnat på prat om WOW, nej vem försöker jag lura... Inte lyssnat menar jag.

Tre prov väntar innan lovet plus detta eviga projektarbete. Gissa vad jag kommer att göra framöver?




Ny vecka

Ny dag. Hade svårt att somna igår kväll men var inte så jättetrött i morse.

Möttes av Alexander på skolan som hade pedalen i handen, just det. Den hade lossnat från cykeln, det var en syn för gudarna när han skulle cykla hem igen. Haha, hoppas att han inte vred foten ur led bara.

Efter tre lektioner och en lunch som faktiskt var riktigt god så slutade vi. Fysiklabben var bland den konstigaste jag har gjort. Dessutom så funkade inte lampan som jag och min grupp skulle använda. Fick hoppa in i Alexander och Bomans grupp. Vi räknade ut massan på en elektron. Kul. Inte.

Sprang in på banken och väntade, kunde fixa in mitt studiebidrag på kontot. Det är härligt. Nu väntar jag bara på att Boman ska kolla upp en dator åt mig. Sedan är det ajöss med pengarna.

Fick för övrigt ett presentkort hos Åses Pyssel av grannen idag. Hon har tänkt på mig och mitt körkort, varit så ledsen att jag hade sådan otur. Hihi, det lönar sig. Ska dit och köpa mig ett armband till då. De är riktigt fina.



Regn och rusk

Mormor ringde i morse, hon och morfar hade suttit på akuten igår kväll. Morfar har visst slitit av allt kött på tummen ända in till benet. Från fingertoppen till första leden. Nej ingen fara, han skulle ha tag i nåt gammalt skinn och tejpa fast det. Inget att tala om för en man som för några år sedan skar av sig fingertoppen på pekfingret så att det hängde kvar endast i skinnet. Då tvättade han upp det och surrade fast det igen, inget sjukhusbesök den gången. Men nu går morfar på Varan vilket gör att det blöder som attan, nej det blir handkirurgen i Umeå på måndag.

Så för vår del blir det Ice Age 3 i eftermiddag. Dock dubbat på svenska men man får offra sig då hela familjen vill fara och man blir bjuden...




090310

Efter en smått hektisk arbetsdag med mycket kunder så körde jag till Degerbyhallen. Pappa och hans kompisar på kvarteret spelade match mot broders lag. Det gick överförväntan. Men med en målvakt som tydligen spelat i landslaget i innebandy så...

I morgon blir det visst en tur förbi mormor och morfar. Vet inte om det är en sen lunch eller tidig middag som väntar. Får se.



Datanördar och cykelfantaster

- Ska ni verkligen lana och spela WOW hela natten? Du borde skaffa dig ett liv..
- Jag har visst ett liv..
- Men vad är meningen med att sitta vid en dator?
- Vad är meningen med att cykla runt i cirklar och hoppa? 

En debatt där fyra bleka pojkar försöker säga emot en enda trickcyklist startar och efter ett tag så har en lampa tänts hos WOW spelarna...
 
- Fatta hur länge det tar att levla i riktiga livet?! Ett helt år..

Och därmed tar de så kallade datanördarna hem diskussionen. Jag trodde aldrig att jag skulle sluta skratta, ni är galna hela bunten. Det vet ni.



Studentmösseprovning

Plötsligt så slog det mig. Det är tredje och sista året. Nu har TE3B beställt de vita mössorna men än är det bara oktober. Och minus grader dessutom. Burr, inte ska vintern komma så här fort...