ÅEÅ FLYGPLAN, ÅEÅ FLYGPLAN

Luftens hjältar hela dan, imorgon flygplan!

Haha, men den låten från Disney´s Luftens hjältar sitter i huvudet. Killarna sjöng den igår och nu sjunger jag den.

Men nu är det inte länge kvar till Stockholm! Imorgon bitti 06.30 går planet. TE3B ska besöka riksdagen och tekniska muséet. Sedan stannar vi kvar till på lördag och åker tåg hem klockan 18.00. Om nu tågen går vill säga. Men det hoppas vi på. Håll tummarna för oss!

Håller på som bäst med packningen och försöker glömma matteprovet vi gjorde idag. Gick väl hyfsat okej förutom de två sista uppgifterna som spelade i en helt egen liten liga. Supersvåra nivåer. Men jag hittade på lite egna regler, Anders får säga vad han vill. Sådana uppgifter gillas icket.z=a+bi

Efter att ha tillbringat sex timmar på skolan varav två och en halv var lektion sitter man nu här. Har ätit mat och pluggat matte. Var dock tvungen att ge upp då jag inte fick siffrorna att gå ihop. Hemska tanke, måste nog prata lite med Alexander imorgon, kanske kan han förstå vad som är fel. Det ser ut som fel i facit.. Haah, inte kan jag ha fel inte.
RELIGIONSPROV, CHECK

Så var en sak på listan att göra avprickad.
Vet inte riktigt om det gick bra eller inte, skrev som en dåre i allafall. Får se vad det blir.

Idag har jag hunnit med att plugga lite matte, gjort 1.5 timmes projektarbete och dessutom gjort en sväng på stan. Idag blev det en väska som jag ska göra om lite. Igår var det en tröja som jag satte nitar på.
Varifrån kommer kreativiteten nu då?SO, ALL THE FACTS OF THE WORLD AT YOUR FINGERTIPS AGAIN?

Ännu en dag till ända.

Lite räkning, helt otroligt oätlig lunch, lite Kafka läsning och sedan en synundersökning.
Det är väl i stort sett min dag.

Har även fått bedömning på psykologiuppgifterna som jag lämnat in. G+, MVG samt G+++. Hur många plus man måste ha för att få VG förtäljer inte historien. Dock ligger jag visst på MVG, eller nåt sådant. Min lärare är inte världsbäst på att skriva, eller inte så intresserad av att stava rätt i ett mail. Vad vet jag?

I morgon blir det en lång dag. Start 8.30 och slut 15.45. Plus att till lunch blir det köttfärssås och grönsaker under ett täcke av potatismos. Sheppardspie hette det visst. Kan hända att det blir Dallas en sådan gång.

Ja, gonatt då..
ALLA KAN GÅ PÅ VATTNET, BARA DET ÄR TILLRÄCKLIGT KALLT!

Piteå igår. Ganska trevligt, dock inte så mycket universitet som jag trodde att det skulle vara. Men vi fick se Thomas Di Leva live, träffa grundaren av pizza.nu och snackade med en student från LTU. Känns mer och mer som om det blir Luleå och civilingenjör för min del.

Förövrigt så käkade vi lunch på Max, killarna var så hungriga att det värkte i magarna på dem. Men de fick ju trots allt sitta i en ambulans, kika på en polisbil och prata med både ambulansmannen och polisen. De blev som små pojkar igen. Trodde aldrig att vi skulle ta oss därifrån..

Idag blev det ett besök på tinget. Såg tre snatterifall. Det ena mer galnare än det andra. Tydligen får man inte stoppa ned en vara i fickan, lämna affären för att gå på toa någon annan stans och sedan komma tillbaka och betala. Aja bajja.

Trodde att det skulle vara Roomservice ikväll men tydligen inte.. Tråkigt, men då blir det kanske att gå och lägga sig istället.
FRAMTIDEN?

 

I morgon bär det då av.
Ja, till Piteå för utbildningsmässa. Än så länge finns det många frågetecken som jag skulle vilja räta ut. Men jag ser ändå framemot vad som hösten kommer att erbjuda.

Förövrigt så verkar det byggas upp med uppgifter att göra innan Stockholm. Religionsprov och matteprov nästa vecka, en svenska redovisning på det och dessutom femhundra psykologiuppgifter. Oj, lite överdrivet kanske men jag skojar inte. Det är typ tre studiehandledningar nu på samma gång. Fast jag har faktiskt redan tagit mig i kragen och gjort två nu. Pust.

Fick förresten världens minsta plattång av mamma idag. Dessvärre är den rosa.. Men vad tror ni om lite svart sprejfärg? Då blir det ganska bra va?

 
NU ÄR DET SÖNDAG

Och dagen har bjudit på städning och damtorkning av rummet, bytt ut det röda till turkos (det är väl inte riktigt klart än, saknar lite turkosa saker bara..), tränat, premiärduschat i det nya badrummet. Ja, lite olika saker helt enkelt.

Ska nog vara med ElinS ikväll, tror jag. Om hon orkar efter matchen vill säga.

Å just det, glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger!TISDAG

Efter en ledig måndag verkar denna vecka bli ganska så skön.

Blir nog att åka in tidigare till skolan i morgon, tänkte göra bort psykologiuppgifterna. Man kan ändå inte ta sovmorgon när hantverkarna är här och bankar i väggarna..

Följ min blogg med bloglovinARBETAT KLART FÖR DAGEN

Och är ganska slut i huvudet. Vad gör skellefteborna på affären när det är så fint väder?
Det blev lite mycket där ett tag.

Förövrigt så ska jag snart skjutsa pappa på isladan, skulle visst ha jobbarparty.
Annars så startar väl melodifestivalen ikväll.. Hade inte tänkt se det. Blir nog att hyra en film på hemmakväll och ta det lite lugnt.NU BÖRJAR SKOLVECKAN

Ja, två dagar skola i veckan. Lite konstigt men ganska skönt.

Har varit på stan med mamma idag, blev lite små saker. Mascara, armband och halsduk blandannat.

Ikväll blir det Roomservice och sedan gonatt!ARBETSLIVSKONTAKTDAGAR

En dag kvar, och oj så jobbigt.. Haha näe då, inte alls. Alla frågor har jag fått svar på och laddar inför en kort dag i morgon. Jag tycker lite synd om alla mina klasskamrater som har varit på ett nytt ställe.. Det finns inte så mycket att göra som praoelev.

Efter nu två dagar så vet jag att min chef är i grund och botten programmerare. Jag vet att det är ljust i alla lokaler på Färg&Tapet. Och dessutom vet jag att jag har sommarjobb hela sommaren. Det är INTE dåligt.