OKEJ, JAG VET

Inte bästa uppdateringen men whatever. Livet är tungt för tillfället. Sjukt mycket att göra, borde börja med nåt men jag vet inte vad. Orken räcker inte över fotknölarna och det är kolsvart ute.

Helgen spenderades på jobbet och med vänner. En stund glädje med middag och bio tillsammans med grabbarna grus. Så okonstlat. Så skönt att få låta tankarna snurra på något annat för en stund.

Första december imorgon. Bara 24 dagar kvar till jul och 16 dagar kvar till ledighet. LängtarRASKARE RÄV PÅ ISEN

Hemma mitt på dagen är en konstig känsla men rätt så mysig. Ska om några timmar iväg på en föreläsning men passar på att vila lite.

Julstämningen håller på att infinna sig. I ett gnistrande vinterlandskap gick jag hemåt, möttes av en lätt julpyntad lägenhet. Får mejl om julfest på jobbet och upptäcker att årets julvärd är André Pops.Tänkte beställa lite julklappar nu.

 
MED LÄTTA STEG

Precis då man börjat skymta tomten i slutet av tunneln närmar sig tunnelns väggar med raketfart.

Innan jul ska man alltså ha hunnit:
- Rita en stad för 4000 personer med alla de krav det innebär, vägar, affärer och annat. På cirka tre veckor.
- En dugga på hela Byggprocess boken (250 sidor) ska göras, då nästa vecka. Fast vi inte ens öppnat boken och heller inte kommer göra det under lektionstid.
- Kubhuset ska göras om efter de tips vi fick igår. Arkitekterna diggade verkligen vårat hus btw.
- En bottenplatta till modellhuset ska gjutas.
- Modellbygget ska säkert påbörjas.
- Jo, lite matte ska man hinna med.. På fredag börjar vi med Analys. Har jag hunnit räkna all Linjär algebra? Nej.

Vad säger vår lärare i Teknisk arkitektur? Jag blir alldeles förskräckt när jag ser vad ni ska hinna. Tack...?

Så mitt i allt detta har jag knåpat ihop min önskelista för julklappar. Varsågod ni som bryr er.VILL NI VETA?

Gissa vem som klarade sin första tenta?

Jo, fröken Larsson. Hihi.
VI KOMMER MÖTA VÅR FRAMTID NÅN DAG

Bredvid en heltklart högt låtande scanner sitter jag och har tänkt göra bland det sista på Cube houset. Lagomt glad jag blir när strecken är för svaga. Suck.

Nej nu håller jag siktet mot torsdag och sedan lördag nästa vecka. Tänk att några personer kan betyda så mycket för mej. Tokigt.
THERE ARE CERTAIN PEOPLE YOU JUST KEEP COMING BACK TO

Efter en trög morgon med matte ritade jag lite hus och vi gick för att äta lunch. Har även ritat lite i AutoCad Architecture. Ganska likt Cad som jag använt tidigare. Skönt att få börja jobba digitalt.

Tänkte så småningom få i mig lite mat och sedan ta det lite lugnt.
FARSDAG

Då vänder man snart näsan norrut igen. Suck vad en helg kan gå fort. Känns som någon timme sedan jag åkte buss hit. Ja, ja men till helgen får man tre dagar ledigt. Om allt går som det ska. Plus hämtning på torsdag. Det är lunch.

Firat fader idag också. Fick sig en tshirt och antitrött piller. Ganska påhittigt tyckte jag. Käkade tårta hos farfar också. Mysigt.TA INTE UT NÅGOT I FÖRSKOTT

Just det, inte var Photoshop lektionen någon höjdare inte. Liksom det här är en pensel, så här suddar man. Markerar så här. Hur ångrar man flera steg åt gången? Heeh, jag och Tove hjälpte typ lärarn. Inte okej.

Sedan fortsatte planeringen av Sustainable Cube House. Översättning: Sketet kubhus på 8,5 meter i fyrkant som ska vara standard men spejsat. Ja gisses. Tur att jag har två galna grabbar med mej. Vi tänkte rita klart planritningar och fasader i morrn för att få allt klart innan nästa helg. För framöver så ser varannan fredag ledig ut för fröken Larsson. Jippi! Dock inte den helg som jag arbetar men vad rackarns, en helg med tre dar är inte fy skam.

Borde räkna matte också, himla vektorer och matriser och skalärer och kryssprodukter. Men. Jag vill inte. Så det så.SKOLTAJM

Efter en lagomt mysig föreläsning om hållbar stadsutveckling sitter jag för första gången i en datasal på skolan och väntar på dagens höjdpunkt. Lektion i Photoshop. Tacka gudarna att vi snart får börja jobba digitalt. Yes!SÅ BLEV DET VINTER

Utanför fönstret yr snön och det tar emot väldigt att gå ut igen. Väntar på Camilla så ska vi och träna i afton, nu har vi skjutit upp det länge nog.

Annars blir det tvätt samt räknande som fyller min kväll. Jippi. Eller inte..VAKEN OM NATTEN

Ska man inte vara men en tanke hade fötts. Nu är den genomförd.Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på bilderna men med tanke på mängden kommentarer är det väl ingen som läser. Bjuder trots detta också på en bild på min senaste skapelse som hänger i hallen.

Ser bättre ut irl, så kom hit!

Update: Lilla pappa, tvn står precis bredvid sängen. Inte idealt men vad gör man?VAD HÄNDE?

Efter en högljudd, gratis och trevlig bussresa norrut såg jag framemot en lite galen Jon på tv. Nej, nu möts jag av blonderade hemmafruar med alldeles för mycket fritid. Vad gör jag nu?

Dessutom känns det som om en förkylning är på väg. Men jag ska blåneka.HELG

Två lektioner kvar sedan drar jag söderut med destination Skellhell.

Måste sova lite mera i natt, har svårt att hålla ögonen öppna.. Kanske beror på att jag kom hem igår/natt kvart över ett från skolan. Yes. Inte okej.NÅGRA MATBACKAR SENARE

Har lagat lite mat idag. Köttfärssås och spagetti samt köttbullar. Blev nog bra.

Är så himla trött men jag borde försöka rita lite på mitt hus, får se hur det blir.