TOKIGT

Haha jag kom just ihåg en sak.
Tidigare i sommar frågade jag min far varför i hela friden Digestiveburken (just det burken) står i köksfönstret?
- Det finaste man har det ställer man i fönstret vet du väl?! svarar den största Digestivejunkien jag känner, aka Den Trollande Tysken.FORTFARANDE ENDAST ONSDAG?

Väl tillbaka i skolan känns det som om man knappt gjort något annat. Sommaren är som bortblåst och så även värmen? Mina båda kurser har dragit igång och tyvärr så verkar det som att kursen jag trodde skulle handla om sådant jag kan handlar om sådana trevliga saker som skjuvning av stål och tryckpåverkan av betong. Att sedan matteläraren snackar engelska med rysk brytning gör nog inte saken mycket bättre. Men trots allt detta så går det otroligt nog bra ändå.
Har beställt min fina soffa, hoppas att den kommer snart. Längtar.NYTT, BILLIGT OCH RETRO

Coops Stig Lindberg serie för i år, 99 kronor för två muggar eller skål och fat. Värt.BACK IN BUSINESS

Back up North. Haha jaa här sitter jag på golvet med datorn kopplad till min alldeles nya 32" LED TV och njuter. Shit så härligt. Nu gäller det bara att fixa lite finlir (hänga in kläderna i garderoben...upp med tavlor osv) sedan är det bara att tuta och köra. Bilder kommer senare. Så att ni vet.
Boman, storleken på tvn beror nog på hur stor man är själv... Dessutom är det en stor uppgradering från 19"SISTA VECKAN.

Hemkommen från en alldeles underbar vecka på Cypern. Att vakna och gå ut på balkongen och det som möter en är Medelhavet så lång man kan se. Att njuta av som minst 30 grader och tre moln på avstånd under en vecka. Dricka frappucino på Starbucks och äta alldeles för mycket halloumi. Bli serverad smoothies, limesorbet och kalla handdukar vid poolen. Äta grekisk yoghurt med vattenmelon och bli serverad kaffe till frukost. Ja jag tror att ni förstår, det var helt okej.
Gjorde min omtenta i fysik 3 igår, ett bryskt uppvaknande. Håller nu tummarna för ett godkänt. Insåg att målare är ett folkslag som är sig lika vart man än befinner sig. Men nu vaknar alla tankar och idéer till liv. Oj, pengarna kommer nog att spruta iväg...
Så nu några dagar ledigt innan skolan börjar om på måndag. Hämtade ut den nya kurslitteraturen idag. Med instuderingsfrågor som "Vad skillnaden mellan färg och lack?" och "Vilka träslag används ofta i Sverige som golvmaterial?"samt "Vilka skillnader i egenskaper finns mellan kakel- och klinkerplattor?" känner jag att jag nog måste plugga hårt för att sätta mig in i detta helt främmande ämne. Eller vad säger ni mina kära kollegor?EN VECKA KVAR

Mycket just nu, sista arbetsveckan, den tyngsta boken i världshistorien ligger i ett hörn och ropar, en semesterresa lockar. Återkommer i höst.SOMMAR 2011

Har under förra veckan hunnit med att träffa större delen av de vänner som jag inte sett på en lång tid.
Torsdagen var riktigt trevlig med middag och prat om skola och annat. Söndagen bjöd på badtunnebad med vänner från förr, och uppdatering om livet som gått sen sist. Vad man känner att man saknat er alla och vad jag hoppas att vi träffas snart igen!
Dagen var tänkt att spenderas på badstranden men det blåste alldeles för mycket så vi åkte hem igen och passade på att sola på altanen. Fast det är en hel massa annat som borde göras.