CIRKUS

I denna vardag som sakta men säkert verkar gå mot något som kan kallas för vår, ljuset inte värmen, gäller det att ha något som piggar upp. Tänkte att ni skulle få träffa en av mina nya kompisar som ger det lilla extra.

Starke Adolf

Update: Nej faster, inget eget. Lagerhaus is the shiet. Men Js lilla tjej har faktiskt en kompis. Ska visa den en annan gång.HEAVEN ON EARTH

Efter många om och men står tio alldeles färska matlådor i frysen. Lovande goda och en räddning för några dagar framöver. Toppen.WAITING GAME

Efter en dag med fyra års kalas tema Hello kitty och middag på Max var det dags att sätta sig på bussen mot norr. Åkte med fina vänner och även denna gång behövde vi inte betala. Skyll er själva bussbolag!

Har gjort lite arkitekturhistoria och tänkte skriva ut schema för veckorna framöver. En tid som känns som en enda lång väntan. Men lite ska väl lysa upp vardagen, sittning den 2(?) mars och inom kort även Halv åtta hos Camilla. Haha, det är najs. Dock verkar det vara svårt att få pojkarna att laga maten åt oss, men vi får jobba på det.
TOO FAR GONE

Har kommit hem från jobbet. Käkat lite och sitter nu här. Väntar på middag och eventuellt kvällsplaner. Det är ju förbaskat att det alltid hänger på en själv att dra ihop något. Hur kul skulle det inte vara om man bara fick en inbjudan från en vän? Så där helt från ovan. Det är man då inte bortskämd med.
LIGHT UP THE SKY

I värsta kylan på länge har jag lyckats ta mig några mil söderut. En konstig känsla att vara hemma mitt i veckan.

Tanken är i alla fall att göra lite skoljobb idag. Arktiekturhistoria står på listan. Tänkte sätta igång nu. Men det finns så mycket annat jag vill göra. A ja, det är bara att sätta igång för att göra kuligare saker senare.

Duggan igår? Inte jättebra, men det spelar ju inte så stor roll. Får se när jag får tillbaka den rättad.EQUILIBRIUM OF A PARTICLE

För tillfället är det fysik som gäller. Boken väger minst fyra kilo och det finns en risk att man dör om man ligger och läser den. Den boken i skallen, då lever man inte länge till.
Dugga i morgon är anledningen. Ska försöka skaffa mig lite extrapoäng till den kommande tentan. Najs det är med en massa home assignments och delprov och skit. Men man pluggar ju på under tiden i alla fall.

Åker dessutom hem i morgon. Två dagar i smällkalla Luleå räcker. -27 grader och mer är INTE kul.
Så ni där ute, hör av er om ni har tid att träffas i helgen!?!VALENTINES DAY

Var som sagt hemma i helgen. Spenderade lördagsaftonen med vänner. Bowling följt av Dallas och filmkväll. Behöver jag säga vilka som gjorde mig sällskap?

I alla fall hade jag supertrevligt. Det är något med er som gör att allt känns lite lättare.


Sedan tror jag att min mobil har fått någon slags sjukdom. Tiden och nu även datumet ändras. Verkar inte lovande detta. Hoppas på att det är kylan den inte tål och att den går tillbaka till normalt beteende snart. För en ny telefon hade jag inte tänkt köpa.
ALLONS-Y

Med ett skavsårsplåster på höger häl sitter jag här. Tänker på saker som har hänt och på saker som kommer att hända. Inser att jag måste bli bättre på att ta mer tid för skolarbete. Läsa om rörelsemängd, gauseliminering och kolonner. Att tankarna snurrar iväg på annat håll är inte konstigt. Jag borde städa och bli bättre på att laga mat, träna oftare och ja, en hel massa saker.

Tänk om solen kunde komma. Tänk om sommaren var här. Tänk om allt kunde lösa sig till det bästa. Tänk om...


Två dagar kvar sedan helg, kommer till Skellefteå. Fysik hela helgen. Vänner på lördag. Balder på måndag.
“ - There’s an old earth saying captain,
a phrase of great power and wisdom,
and consolation to the soul in times of need…”
“ - What’s that then?”
“ - ALLONS-Y!”NY MÅNAD

Många idéer och tankar snurrar runt runt i högfart i huvudet. Att jag vet att energin borde fokuseras på skolarbete gör inte saken bättre. Men det gör att jag längtar till en tid med mera fri tid. I sommar. I sommar. Ja, i sommar.

Tänk den som hade mera pengar, tid och möjligheter.


Rörstrand