HE IS BRILLIANT

Medan jag slavar med halveringstider, aktiviteter och annat sjukt jobbigt trams får ni denna att titta på. Har hopp om att det så småningom blir en tavla att hänga på väggen.THE BATTLE OF STYLES

Bjuder idag på en del av en illustration.


Så var tentan skriven på rekordsnabba fyrtio minuter och jag lämnar Imhotep, Brunelleschi, Bramante, Borromini, Eiffel och Calatrava bakom mig. Solen lyser med sin frånvaro och jag sticker snart till Piteå, födelsedagsmiddag/morsdagsfirande väntar på restaurang. I morgon börjar arbetet med Fysik 3, otroligt avskräckande och ja vill man? Nej, man måste. Suck, men om en vecka är det sommarlov, och det ta mig tusan är icket dåligt.SLEEPING WITH ONE EYE OPEN

Har inte haft mycket tid över till annat än, ja skola och andra saker som behövts göra. För så är faktiskt fallet att om femton dagar är väskan packad och vi är på väg mot Rom.
Under denna tid ska 23 perspektivuppgifter lämnas in, två kvar att fundera på, en historia tenta ska pluggas till och göras och likadant med fysiken. Pust, tusan vad jag längtar till sommaren. Den 4 juni kan man andas ut och peppa som en tok för Italien.
I morgon åker jag norrut och stannar tills allt är färdigt. Det är alltid roligt att få läsa något trevligt och glatt ord. Tveka inte att höra av er, dissar jag er vet ni varför i alla fall.
Ha det så fint så syns vi på andra sidan!SAKER KVAR ATT GÖRA

Arkitekturhistoria sammanfattning
Plugga historian
Renrita skisserna till konstnärlig träning
Räkna fysik inför laboration
Förbereda inför Rom
Arbeta en lördag
Tapetsera hos mormor och morfar
Assistera vid inköp av kameraJOBBAR HEMIFRÅN

Så kallat Skellhell, hela veckan. Ni vet vars ni hittar mig.LITE BESVIKEN

Så på nästan tre dagar har en enda lyckats kommentera.EN LITEN KLURING

Vilka är ni där ute?
Här sitter jag och skriver men ingen kommenterar, kul det är.NÄSAN KITTLAR

Helt plötsligt har björkarna små, små löv. Ögonen irriterar och snuvan rinner, inget allvarligt alls utan kontrollerbart. Men att sitta ute i en och en halv timme för att rita av ett hus, ja det är väl inte så jättekul.
Idag har vi lärt oss hur katter alltid kan landa på fötterna trots att rörelsemängdmomenten alltid ska bevaras. Besparar er detaljerna och skänker några tankar till de 10% av katter som inte överlevde experimenten i New York.VAR TOG DAGEN VÄGEN?

Kanske inte så bra att helt plötsligt titta upp från medeltiden och inse att klockan är nio och att man varken ätit lunch eller middag idag? Hm, men en kopp kaffe kring fem slank ner.. Var är den där människan som knackar mig på axeln och säger att maten är färdig, kom och ät. NU.
Att historia kan vara så fängslande? Vem trodde det...10 MAJ

Så har man släpat sig upp ur sängen, in i duschen och hamnat här. Skola om en timme och jag känner mig inte så peppad. Hoppas att det har gått över när jag kommer hem, så jag får någonting gjort...INGEN JACKA FÖR TUSAN

Sooommar, uteplugg och glass. Det är inte dåligt det! Fast det vore bättre om man var helt ledig... Men man får göra det bästa av situationen.SOMEWHERE CLOSER TO SOMETHING REAL

Tillbaka i Luleå igen. Känns som om jag aldrig lämnat, som inget har hänt. Om jag inte visste bättre hade det känts som om inget var sant.
Nu iväg till Camilla, promenad står på schemat. Trevlig söndagkväll till er alla.IN THA SKELLEFTE

Fördriver lite tid i väntan på tvättmaskinen, kul att komma hem och det första man gör är att tvätta?? Men vad gör man inte för lite rena kläder?

Ska i allafall till farfars och käka middag. Laddar sedan för jobb i morron och lite häng med gamla vänner. Det viskas om Thor på bio. Kan bli bra.
FÖRSTÅR INTE

Hur länge man kan sova som en sten? Shit, är ändå ledig idag men det vore ju bra om man hann med något skolarbete... Aja, ikväll är man bortbjuden på middag med goda vänner, ska bli riktigt najs.A RATHER STRANGE DAY

Har haft en liten sketen lektion idag, trodde att vi kanske eventuellt skulle kunna få tillbaka rapporten idag. Nehäpp, inte det. Kommit hem och ätit lunch, vikt undan tvätt, sett på tv, målat naglarna stylish turkos, svarat ja på jobbförfrågan på lördag, mailat lite människor och ett av detta på engelska. Trodde att det skulle vara lätt, har haft det i tankarna några dagar, men nu är det skickat och jag inväntar svar.
Fick mitt efterlängtade skal till iPoden igår och det är stylish. Jag lovar. Synd bara att camen ger sämst färgåtergivning. Aja, have a nice day y´all!TREDJE MAJ OCH VAR ÄR SOMMAREN?

Nytt för idag är nydiskat, snart nytvättade sängkläder och dessutom nytränad. Eller jaa, men har i alla fall varit på Zumba för första gången i mitt liv. Ganska skoj när man greppar rörelserna.

 
BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovinSOOOMMAREN?

Fasen urtrist, urblåsigt, urdåligt väder idag. Just den dagen då all energi skulle hjälpa mig att komma igång på riktigt. Istället tog det en timme att tina upp när jag kommit hem plus att ögonen tåras och det är allt lite snuvigt. Är detta en inbillad pollen reaktion eller ska jag börja ta mina piller? Det finns ju för tusan inga tecken på löv eller nånting...
Lyckades pumpa däcken till cykeln idag också, med en sån där tryckluftsslang som sitter i väggen. Snacka stolt, fattade inte riktigt hur det funkade men det löste sig och blev så fint. Håller nu bara framdäcket och ekrarna i bakdäcket kanske jag klarar mig fram till sommaren är här?ALLTING HAR ETT SLUT

Åker idag efter många dagars hemvistelse tillbaka till vardagen. Insåg nyss att det inte är så mycket skola kvar innan sommaren. Känns skönt, lite less är man allt.