......

Efter en dag med besvikelser. Jag är smått irriterad på mig själv och så ringer söta lilla mormor och frågar om man får gratulera. Nog svider det hårt i mitt norrländska hjärta att säga, nej jag kuggade.

Men nya tag nu. Körlektion i morgonbitti där Jesper kommer att fråga vad fan som hände. Jag kommer höja axlarna i ett desperat rop på hjälp. Förklara de idiotiska sakerna jag failade på och sedan kör vi iväg. Inte kommer jag att ha några problem med det och han kommer att säga att det var onödigt. Nej nu peppar jag inför fredag då jag tar körkortet. Inga funderingar.

Jag måste tacka mina fina klasskamrater som hjälpt mig genom dagen. Ni är underbara, det vet ni.



NEJ FAN

Jävlar, kuggade nyss. Hatar detta. Allt kändes så himla bra på uppvärmningen, Jesper tyckte att jag skulle ta det på en gång och att jag var himla bra. Nej då inte alls. Nu har jag ny tid för uppkörning och då jävlar!



29/9

Lördag och visst sover man länge. Nog vaknade jag halv nio men somnade om och klev upp först elva. Ganska så skönt när man får vara ledig.

Igår hade vi Design och vi har fortfarande inte fått veta vad det "hemliga" projektet vi ska göra resten av hösten handlar om. Kick off på tisdag. Hoppas att det är något kul.

I helgen blir det att klura lite på affischen vi ska göra på Digitalt skapande, tog bilder igår men jag tycker att det är svårt att göra det riktigt bra på skolan med datorer som laggar ihop.. Sedan blir det nog lite målning, andra varvet på brorsans stol måste göras och kanske ska jag ta tag i den lilla byrån också. Borde läsa boken vi ska läsa på svenskan också. Men den är inte så bra, får se hur jag gör.



y = tan2x

Grattis till Therese som fyller arton idag!

Dagen har bjudit på fysik, matte och svenska. Matten var bäst. Eller, tiden med kompisar slår väl allt. Dagarna blir bara bätte och bättre. Trivs som fisken i vattnet.

Var förbi optikern idag och beställde glasögonen så att jag ska få glas utan styrka till att börja med. Jag har hur som helst linser varje dag.



201 tracks, 11.4 hours

En blandad dag.
Körlektion 8.30, allt gick bara bra. Till slut även backa runt hörn. Nu ska jag avboka min nästa lektion. Vilket innebär att jag idag hade min sista. Lite ledsamt endå. Det är ju ganska kul. Jesper tyckte att jag ska klara uppkörningen, så länge jag inte får hjärnsläpp så skulle han bli förvånad om jag kuggade. Känns skönt att någon som verkligen vet vad han talar om säger sådant. Är inte lika nervös för uppkörningen längre. Men å, vad jag vill ha körkortet.

Väl på skolan så träffade jag Sebbe och vi väntade in klockan. Det var ju ett tag till vi började. Hann med en sväng på stan. Åt faktiskt lunch innan jag började också. Fast sedan åt vi efter lektionen också. Allt detta på grund av att vi har en lunch på 30 minuter på onsdagar. Efter halva så stänger matsalen. Har man tur får man mat.

Samhällskunskap och vi fick våra böcker. Fick ElinKs gamla, hur stor är sannolikheten för det? 
- Det kan man räkna ut.. var svaret som kom från Alexander. Haah, o så roligt. Det ska jag inte göra.

Tjejen som egentligen har för många skor och klockor har idag gjort ett nytt inköp. Dessa otroligt turkosa och fina skor. Jag gillar dem skarpt. Från Scorett.



59/65

Multimedia även idag, gjorde en radiojingel. Blev väl inte den bästa heller. Men jag orkar inte bry mig, en del i min grupp verkar knappt ha sett en dator tidigare.

Fortsatte då sedan dagen med matte och sedan design.

En del av er vet vad jag har gjort mer idag, och en del har jag valt att tiga om det för. Så länge ingen berättar för mina föräldrar och deras föräldrar så kan jag säga att jag har klarat första delen av det absolut viktigaste just nu. Är himla nöjd och stolt så det är lite småsvårt att inte berätta för mamma och pappa.

Var in till optikern idag också, lånade hem några bågar men fastnade mest för dessa...
Bilden är väl inte den bästa. Skäms lite över det men, men. Vad tycker ni? Ska jag slå till?



168

Jobbade igår. Hyfsat med folk. Köpte lite färg också, håller på med en stol som ska stå i broders rum
Efter några penseldrag har den nu blivit svart. Ska visa den när den är klar.

Pluggade körkortsteori i tre timmar igår kväll. Till vilken nytta kan man ju undra? Fast jag klarade slutfasen utan bok så det är väl inte dåligt. Men jag hoppas verkligen att jag klarar teoriprovet på en gång. Det håller inte på att vara så länge kvar så man har lite panik.






.




Dag 5 i vecka 34

Fredag och helg. Fast inte känns det så inte. Vardagen har inte riktigt infunnit sig än.

Två nya kurser idag. Design och Samhällskunskap. Design, kul. Ny teulärare, inte 40 än skulle jag tro. Finns det så unga lärare? Samhälls, haah, ja vad ska man säga? Verkar roligt, men mycket kunskap att få in. Ovanligt ämne för oss stackars skadade teknikelever.

Skolfotot idag, inte blev det några psykfall inte. OP snodde idén och då de är före oss i katalogen verkar det ju aningen suspekt och rippat att ta det temat. Nej det blev lite galna frisyrer och hårspray istället. Plus lite silvertejp som jag verkligen inte har någon aning om vad det kom i från? Jasi.. Hoppas att man får den där jäkla katalogen hyffsat fort i år.




5.7.0.5

Haha, min pappa är bara för rolig.
Vem annars än han skulle bli helt uppslukad över Spotify, söka upp gamla låtar från ungdomens dagar. Spela på hög volym och säga, lyssna. Den här låten är bara för bra alltså!
Haha, annars så är det inte så många som säger:
- Nu får du vara han Jon från Room service så är jag Johnnie och Mattias och fixar allt.
Detta morgonen då allt skulle göras klart i broders rum. Man kan ju inte annat än le.



y'(x) = -4sin(x-3)

Skolan har börjat och det med buller och bång. Redan första lektionen, matte, så började vi med att gå igenom det sista provet vi gjorde. Som om man kommer ihåg något? Nej, inte det.
Desto trevligare att träffa alla igen. Känns bättre än någonsin.

Skolfoto i morgon och temat är psykfall. Tur att vi inte behöver klä ut oss så mycket då... Haha näe, det ska bli intressant. Ska visst sminka Sebbe i morgon och inspirationen ligger här→






Hur i hela friden jag ska få det att bli bra... Men vi får väl se hur det går.



6601

Grattis Alexander, bra kämpat! Nästa gång hoppas jag att det är jag som tar det.






















.



10/13

- Har du varit och festat nåt i Skellefte då?
- Nae det har jag inte...
- Jaha, är du nykterist?
(Men vad fan, liksom?)

- Njae det är jag väl inte, tycker att det är lite onödigt att dricka bara...
- Ja, det är ju bra det. Men en kall öl är ju inte dåligt det..


Så bara för att man inte har festat än, ja då är man nykterist på en gång. Det är ju bra att veta det.



21:26

Spenderade hela dagen på stan, träffade Erik på bussen. Körde, pluggade teori. Var på banken och hade sedan garagelektion. I morgon blir det att träffa ElinK. Kul.



17 augusti 09:51

Här kommer bilderna jag lovade.

Stolen kommer att bytas ut mot en annan som jag ska måla svart. När det nu blir.

Idag är det körlektion, borde springa in på banken också. Men innan ska jag plugga teori. Så det så.



WR: 9,58

Sitter här, lagomt sent. Borde gå och lägga mig. Borde visa bilder från broders rum. Borde och måste plugga teori. Borde dammtorka mitt rum. Borde renbädda. Borde måla klart den lilla byrån. Borde köpa färg och måla stolen.

Gör jag det? Nej inte det. I stället blir det ett avsnitt med siffror och Charlie. Har läst nu några kvällar istället. Började på Kallentoft. Fängslande.

Som svar till Anonym, så blev det Plain och Plain stripes. Lovar att jag lägger upp bilder inom en snar framtid. I morgon, tror jag.



354879451,7845

Efter 354879451,7845 spacklade spikhål så ser nu broders rum ut så här..

Som ni ser så är det spacklat och klart. Ska snart ta mig i kragen för att slipa lite och sedan är det faktiskt dags för att börja tapetsera. ElinS kommer hit och ska hjälpa mig lite, så jag inte får lim på fel sida av tapeterna. Det vore ju tråkigt.. Haha, näe men jag hoppas att det blir bra. Andra gången i mitt liv jag tapetserar. Det blev ju bra sist så varför ska det bli annars nu?

Gårdagen spenderades med ElinS. Vi chillade runt lite, haxxade facebook och en ny msn adress till Elin. Kikade på lite bilder och så. Bakade muffins gjorde vi också. Lär av våra misstag och lägg inte i marshmallows. Det blir BARA kletigt och sockrigt. Inte så lyckat.




090812

Har börjat på allvar med broder tucks rum nu. Nästan allt är bortstökat förutom de större möblerna så som sängen och några möbler. I morgon börjar arbetet med att riva tapeter, sandpappra alla hål och sedan spackla. Jag håller tummarna för att bården som sitter där går lätt att få bort och sedan inte ska synas.

Tapeterna som jag väntat ett tag på kom i dag och mamma ska hämta dem i morgon. Så går det enligt planerna så kan det bli tapetsering på fredag. Hoppas på det.



090811

Nu har jag halkat klart. Har varit till Piteå idag för halken. Gick riktigt fint, ganska kul att sladda lite. Men det bästa var helt klart att köra helt själv i bilen. Ingen som såg på vad man gjorde och sade att det var fel.. Hihi, längtar.
Sedan måste jag bara tillägga att jag är hur glad som helst att jag kör med Jesper och inte Andreas, blir bara irriterad när jag ser honom. Inte ett bra tecken.

Ikväll blir det nog Ghost Whisperer och sedan ett avsnitt med Charlie, o så bra att jag beställde den där boxen. Perfekt att se innan man somnar.



090808

Solen skiner och det har den gjort under flera dagar nu.

Kom hem från Elins stuga igår kväll, vi har haft jättetrevligt och badat, bastat, åkt båt och badat lite till. Lägger nog upp lite bilder när kamerabatteriet laddat klart.

Har hunnit med att jobba idag, ingen fara då mina axlar är ömma och lite röda. Ska fara till faster med familj för att äta mat ikväll. Ska bli trevligt.



090806

Nu åker jag strax till ElinSs stuga och stannar där till i morgon eftermiddag.
Kamerorna åker med. Just det.. köpte ju en ny igår. En kompakt kamera, Sony DSC T77. Silverfärgad. Är supernöjd.

Var på bio igår med Alexander, Isabel och Boman. Såg Public Enemies. Lite skjutande senare så gick vi därifrån. Nae, filmen var bra det var den. Kanske inte den bästa jag sett men helt klart sevärd.



090805

Den andra och sista dagen ensam hemma med broder tuck. Har fungerat fint. Men ska inte sticka under stol med att det ska bli skönt att lämna honom hos farmor och dra upp till stan och käka middag och gå på bio med fina vänner. Var hyfsat länge sedan sist. Skolavslutningen osv....


Ooh, vad jag längtar...



090803

Klippte mig idag, ny frisör. Blev nöjd. Kanske blir det att fortsätta gå till Jenny på Torsten senare?

Köpte en tshirt, ett par örhängen, en börs och sedan det bästa och mest efterlängtade köpet någonsin. Ett teleobjektiv. Så nu har jag ett i min ägo. Icket dåligt.



Det är sant, tvn tar över våra liv...



http://www.tvseriescubees.com/index.htm



090802

Ändrat designen. Nöjdare den här gången.

Förövrigt så har inget hänt idag, ska nog ta tag i byxorna jag håller på att sy om. Duschen först.



090801

Jobb torsdag, fredag och lördag.
Färg&Tapet ligger lugnt kvar och det kan man säga att särskilt stressigt har det inte varit dessa dagar. Men kul har det varit att träffa de flesta igen. Alltid kul när någon skiner upp och utbrister, men är du här igen?!
Det tar en genom dagarna med sura och bestämda kunder.

Annars så har jag börjat med makeovern på Broder Tucks rum som ska ske här om någon vecka. Beställde tapeterna idag. En varmt grå Plain och sedan en grå, svart och vit randig Plain stripes. Mitt förslag godkändes av familjen och då var det bara att köra. Så på tisdag så börjar jag och broder att städa ur hans rum och gå igenom alla tusentals leksaker som jag vet finns i hans lådor. Suck, men någonstans måste man ju börja. Efter att bilderna har börjat sätta sig i huvudet nu så blir det nog lite beställt från IKEA också. Mamma och pappa ska dit till veckan så jag får skicka en lista med dem.

Nu har jag beställt klipptid också på Torstens. På måndag. Hoppas att det blir bra. Sen måste jag färga det också. Rött som tidigare skulle jag gissa.