DAN FÖRE DAN FÖRE DAN...

Nu är det inte länge kvar.
Här hemma städas och fejas det för fullt.
Den obligatoriska apelsinsaften gjorde jag igår kväll.
Sista julklappen för min del blev klar idag.
Jag, broder Tuck och pappa gjorde julgodis idag.
Vi har även städat och fruktar för att vi ska få godkänt av mamma.
Men jag tycker att det kan få se ut hur som helst, det kommer att bli jul endå.
Ingen kommer att syna alla skrymslen och vrår.JAG SER DET SNÖAR

Efter en helg med vänner och massa trevliga, juliga aktiviteter så återstår nu att göra jul här hemma. Ska virka klart min sista julklapp, sy fast axelvaddarna ordentligt på klänningen och visst göra apelsinsaft. Kanske är det dagens agenda, får se om det tillkommer något mer. Skulle nog tro det.
19 DECEMBER
EN DAG KVAR

Eller en lektion. Svenska. Men hellre det än en skrivuppgift som handlar om hur Strindberg skulle ha levt sitt liv idag.

Förövrigt så kan jag säga att en kvinna har hört av sig och velat köpa vantarna som syntes i tidningen. Vet dock inte mer, har mailat henne men inte fått något svar.
Fick veta igår att samhällsprovet gått riktigt bra, ett MVG där.
Dessutom så slutade Digitalt skapande nu och vi fick betygen i det. Vi har haft två lärare och jag kan säga att jag är himla bra, fick inga negativa kommentarer. Tydligen så är jag bildstark, tekniskt kunnig och förstår mig på det grafiska. Ja, kan man mer än lärarna så... Ett välförtjänt MVG liksom.

Jag och pappa tog svininfluensavaccinet idag. Kändes ingenting men nu har jag lite svårt att lyfta armen hur som helst. Pappa har varit lite smått nervös sedan han sett nyheterna och de extremt långa nålarna. Han trodde att den liksom skulle gå igenom benet och ut på andra sidan armen. Så var det inte.BÄSTA PRESENTATION

Ett MVG i Matte D och pris för bästa presentation i design kursen. Ja, en helt igenom okej dag.MÅNDAG

Lite lätt slut efter dagen, konstigt att man är så trött. Måste vara Larsson syndromet som gör sig påminnt nu när det är så jädra mörkt ute, dygnet runt.

Annars händer det inte mycket, förbereder lite inför redovisningen i morgon. Virkar lite, funderar på julklappar. Ja, det har lugnat ner sig.NATTEN GÅR TUNGA FJÄT

Lucia dagen, har inte sett någon lucia. Men så är det.

Jobbade igår, fixade mammas julklapp. Kanske blir det någon fler till henne. Kom hem och två spelare från broders lag var här på fika. När de for så kom faster med familj för att käka pizza. Såg lite Robinson och lekte med små gubbar, läste böcker och tittade på alla DVD fodral.

Idag har jag och broder varit på Solbacken och inhandlat lite julklappar. Nu är det inte många kvar. Till mormor och sedan måste Sebbe bli klar med tavlan till Broder Tuck. Sen lite små paket kanske..OM TVÅ VECKOR HAR JULAFTON REDAN VARIT

Logiken i rubriken är inte dåligt. För sant är det.

Nu är det äntligen helg efter en vecka med två prov. I dag skrev jag samhällsprovet som handlade om ett så litet område som hur Sverige styrs. Heeh, skoj. Det blev ganska mycket plugg igår eftermiddag, trots att jag somnade och sov i en timme.. Provet gick väl hyfsat. Lite bättre än sist tror jag, behövde inte fundera så mycket över svaren.

Annars så är det jobb imorgon och sedan söndag tror jag att det blir inköp av lite julklappar.

Nu ska jag sätta mig och virka lite, har hittat ett litet projekt som verkar skoj. Ha en bra fredagskväll!
NATIONELLA MATTE D

Tre och en halv timme tror jag att det blev. Kan inte säga hur det gick, både bra och dåligt.

Förövrigt så är EN julklapp avklarad.PÅ BENEN, ELLER JA...

Måndag. Har faktiskt klarat en skoldag, kraxat mig fram men endå. Matte nationella i morgon i fyra timmar. Lugn uppstart och så... Heeh, fast ett VG, nästan MVG på fysikprovet jag gjorde under min sjukperiod. Det är inte dåligt. Peppar mig själv på det och sover mig nog i form till i morgon, det går inte in mer. Rättelse, jag orkar inte plugga mer.FYSIKPROV

Då jag trots allt kunde börja prata igår så pluggade jag inför provet och for i morse till skolan. Tji fick jag när värsta hostattacken ever började när jag gjort en uppgift. Gick ut ur klassrummet och drack lite vatten, tog en halstablett. Anders tyckte att jag trots allt skulle försöka fortsätta på provet. Lite han litar på mig den snubben, var ju borta några minuter liksom... Men jag gjorde hela provet på 40 min. Det var ju en timmes prov men men. Sen drog jag hem. Orkar inte med hostan.
Har en tid på vårdcentralen i eftermiddag, får kanske någon hostmedicin eller så. Förövrigt så är det ganska så bra. Rösten är inte på topp men jag har inte feber och inte ont i halsen.
SJUK

Shit, så blev det. Här sitter man nu med en hals som inte fungerar. Det går inte alls att prata. För övrigt så är det väl bra, hade jätteont i kroppen igår. Typ så mycket att det gör riktigt ont när vattnet studsar upp på fötterna när man står i duschen. Men massa sömn och lite värktabletter hjälpte mot det. Nu skulle jag bara vilja skära ut vänster halsmandel och sova i ett dygn.