HEMLIGA FÖRBUND OCH GREJER

Det bästa med skolan? Kanske att man ska göra en riddaroutfit. Hihi, får se hur det blir.
VECKA 17


Efter en helg med en lugn lördag och en söndag bestående av innebandy så började en ny vecka.

Det ser ut som en lugn vecka med Valborgs som avslut.

YOU MAKE ME SMILE

Lördag idag. Rapporten är inskickad och jag har inget skolarbete att göra i helgen. Hur konstigt är inte det? För första gången på jag vet inte hur länge.

Så då blir det att påbörja ändringen av studentklänningen. Kanske ritar jag lite också, fick en idé för ett tag sedan som inte har försvunnit. Så blir det nog denna blåsiga aprildag.YOU'RE ALWAYS IN MY HEART


Många vindar har vänt.
Har fått skorna från Sebbe, diggar dem stenhårt!
Fick en mysig skjorta idag. (Man ska gå på stan med mamma)
Hittade även en vit klänning som följde med hem, ska sy om den så blir det studentklänningen. Orkar inte sy en alldeles egen. Det finns dessutom inget tyg som duger.
Planer inför valborgs och studenten har påbörjats.

Dessutom tänks det i banor av läsktest. Läsk som i olika sorters cola. Hur lätt det är att känna skillnad. Men ser man att Coca Cola har bytt design på korken på sina flaskor.. Ja, då vet man typ allt.  BLAND SUPERHOPARNA I UNIVERSUM

I lokala superhopen, i lokala galaxhopen, i utkanten av vintergatan, i vårt solsystem, på Jorden, i Europa, Norden, Sverige, Ursviken, på Öhn. Där sitter jag. Shit vad vi människor är små. Pyttesmå.

Efter en föreläsning med Patrik börjar man fundera. Visste du att universum var en liten, liten prick från allra första början? På ett ställe som inte fanns, i en tid som inte heller fanns. Rum och tid saknades.

Och den stora smällen, den finns på fotografi. För om man kikar så långt bort man bara kan, då ser man molnet med väte och kväve. Ungefär för 13,7 miljarder ljusår sedan. Så långt har nu ljuset färdas.

Och det bästa med allt? Universum fortsätter att utvidgas.NO MATTER WHERE LIFE TAKES ME TO, I'LL MEET YOU THERE

Så var denna veckas skolarbete slut. Eller ja, det blir nog lite rapportskrivning plus religionsplugg på söndag men ingen mer skola i alla fall.

Idag ser vi solen lysa in genom fönstren och funderar på när det ska bli sommar. Tänker på hur hösten kommer att se ut och att det nu är för sent att ändra valet till universitetet. Själv sökte jag i måndags och listan såg ut så här:
Civilingenjör Arkitektur (Luleå)
Civilingenjör Teknisk design (Luleå)
Civilingenjör Väg- och vattenbyggnad (Luleå)
Civilingenjör i design och produktutveckling (Linköping)
Civilingenjör - öppen ingång (Luleå)
Högskoleingenjör Teknisk design (Luleå)
Grafisk design och kommunikation, kandidatprogram (Linköping)
Ljusdesign (Jönköping)

Fick höra av Camilla att intaget på Arkitektur hade varit typ 15 ifjol, så med mina 19, nästan 20, borde det inte vara några problem! Hoppas.
Mitt i veckan

Onsdag idag. Började med ett nytt projekt på textilslöjden idag. En turkos väska blir det denna gång.

Hämtade klänningen igår, den var riktigt fin!HIHI, SÅ SÖTA
VECKANS MACKA

Fick idag reda på att Patrik från Boston Tea Party ska hålla en föreläsning om big bang och universum för oss TE3or och NV3orna nästa vecka. Haha, det kan bli intressant.

Dessutom blev lärarbytet i och med kursbytet i psykologi en stor förändring. Till det bättre verkar det som. Hoppas på det.VECKAN LIDER MOT SITT SLUT

Och en hel del har jag hunnit med.

Beställt klänning samt kavaj till bröllopet i maj, får se hur de passar bara.


Samt köpt ett par killer heels.. Kanske inte de högsta klackarna men jag blir lika fullt strax över 1,80..


Min projektarbetesbok kom också.
(en liten sneekpeak, men jag är galet nöjd i allafall!)

Studentklänningen ser i detta nu ut så här.


Annars så var det högskoleprovet igår, skönt att det är över liksom. Men jag gjorde nyss en liten snabb beräkning baserad på höstens resultat och som det verkar blir resultatet 1.2. Får se om fyra veckor om det stämmer.PÅSKLOV

Fortfarande har man några dagar ledighet kvar. Vipps är de borta..

Dagarna denna vecka ser visst helt uppbokade ut. Det är några kvällar och på söndag som jag inte har något för mig. Kanske ska jag ta tillfället till akt och fortsätta lite på rapporten? Får se vad som händer och sker.
PÅSK

Så har man städat hur garderoben idag, kastat lite saker men framförallt vikt ihop och hängt upp allt fint och prydligt. Får se hur länge det håller..

Annars så är jag bara glad att de nackproblem jag kände igår har försvunnit. Tur att det inte blev några bestående men från krocken.ÄNGLAVAKT

Var med om en liten krock idag. Skulle till skolan när bilen som kom från vänster inte kunde stanna, det var rätt halkigt.
Så helt plötsligt var dörrarna på Passaten intryckta litegrann och jag hade smällt i huvudet.

Trevlig start på dagen.. Inte.
Men pappa har fixat allt och nu ska vi få låna en Audi tills bilen är lagad. Inget ont som kommer med något gott.


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!