NÅGRA FÅ DAGAR KVAR

Av månaden april. Tänkte nu kolla in lite fysikföreläsningar, arkitekturhistoria och ta reda på om jag verkligen ska jobba i morgon. Sedan, hämta ut paketet från HM som kommit i dag.

En helt galen nyhet som jag inte tror är sann förrän jag håller paketet i min hand är att ishop.nu äntligen fått tummen ur och som det ser ut skickat paketet. En leverans som har tagit drygt TVÅ månader. Lagom glad har jag varit då jag redan pröjsat för allt redan. Men jag hoppas att när jag anländer till Luleå på söndag att antingen ett paket eller ett avi ligger i den lilla brevlådan. HOPPAS.FÖRLÄNGD VILA

Med en bussresa på två timmar enkel väg och endast en föreläsning onsdag, torsdag bestämde jag mig för att stanna i Skellefteå veckan ut. Skönt, om det inte vore för skolarbetet bara... Men snart är alla skisser till konstnärlig träning renritade och nästan borta ur världen. Återstår bara en hel massa fysik. Svårt att hitta motivation bara.VÄNTAN

Hoppas paketet kommer snart.
SOMMARDRÖMMAR


Här hemma smids det planer för arbete i sommar. Har jobbat med ritning på detta istället för skolarbete, men någon dag måste man ju få vara ledig?


KOKANDE VATTEN

I ett smått hämmat Skellefteå skriver jag detta. Pappa solar i 26,9 grader på altanen och mamma försöker sova bort något som kan vara parasitsjukan. Kvällens främmande fick stanna hemma men grillen har tagits fram för vi andra som har matlusten kvar.

Några dagar tidigare än påskäggsdags och flera veckor innan 20 års dagen hämtade jag ut min finaste present ever. En snygging värd namnet. Update: Och blå precis som bilden!
 


Cyklade min första tur på länge, för att få hem den från stan. Ingen träningsverk, än i allafall.
TYP PÅSKLOV?

Med hemgång från skolan 23.30 måndag och tillbaka 08.00 tisdag kändes början av denna vecka lång. För lång. Så när man satte sig på bussen 16.45 igår kändes det rätt skönt, hem till Skellefteå några dagar. Bara för att mötas av himla magsjukeparasit i vattnet. Aja, det går det med.
Jobb någon dag och i morgon hämtar jag ut det största påskägget någonsin.PROJECT SHOE


Ett par taskiga, billiga conversekopior. Pålagt lite färg, kunskap och några timmar. Detta blev slutresultatet, måste bara komma på ett sätt att göra dem vattensäkra...SOMMARFEELING?

På min väg till skolan passerar jag två grabbar som dragit ut varsin stol samt en grill. Köttet (eller vad det var..) ligger på och allt känns så där lagom härligt. Termometern visar drygt tio grader i skuggan på min balkong och jag förvånas över de framtöade cyklarna som varit nästintill gömda.

Hade jag bara kunnat dra på mig solglasögonen och haft tid att snöra conversen hade det varit totalt awesome. Men med en förkylning som jag hoppas är på bortgång funkar inte linserna så bra, glasögon är vad som gäller. Och hur mycket reklam det görs för solglasögon utanpå glasögon skrattar jag reklamen i ansiktet. Aldrig.

Påsken verkar komma springande med stormsteg, är det bara för att man på senare år smygit bort från kyrkan eller vad är grejen? Alla kycklingar och ägg som bombarderar bloggvärlden... Jag har inget påskpynt och vill inte ha det heller. Tror att det är de glada färgerna som glädjer oss efter en himla deprimerande årstid. Och färger, ja det har jag redan. Så det så.OCH I ETT ÖGONBLICK

Livet flyter fram. Inget särskilt händer, inte just nu ialla fall. Det känns som om när jag lämnar tentasalen den 3 juni ska världen le mot mig och livet börja. Till jobbet kommer igång, ja men ni förstår vad jag menar. Hur fantastisk våren ändå är med solen som just lämnat Luleås himmel och värmen som sakta smälter all den vita massan som förpestat livet i hur många månader som helst så känns det som om allting väntar.
Att jag dessutom är alldeles för envis för att ta tag i saker som jag anser inte är min tur denna gång gör ju inte saken bättre. Men för att saker och ting ska ändras måste väl någon ta första spadtaget? Eller? Det är synd att jag inte riktigt greppat tankeöverföring ännu. För hur bra det än är med att prata om känslor och säga vad man vill så är det inte många som gör det. Att andra inte bara inser vad de ska göra och fullfölja det. För hur underbar skulle inte världen vara då?
JUST IN CASE

Jag har världens grej på gång, om längtan till sommaren har varit stor är det ingenting mot vad den är nu.
Den 6 juni smäller det. Jag och ElinS sätter oss på ett plan från Falmark till Arlanda. Och därifrån vidare till... ROM!A är de inte najs så säg?

Bokade igår och väntar nu bara på att SAS ska fatta att vi har bokat biljetter.ÄLSKA 0910

Nu stöttar vi 100%


THE EVENING

Efter en dag och afton med goda vänner på middagsbesök väntar jag på att AIK ska avgöra. Sedan sängen.
Skellefteå till helgen, vi kanske syns?HÄR VAR DET LIVAT..

Efter en galen vårdag kommer snö. Nu verkar det vara borta men ändå. AIK spelade skitmatch och jag skiter i nolleåterbäring. Har påbörjat ett projekt, men eftersom det endast verkar vara jag som bryr mig lite om den har sketna bloggen tänkte jag att jag inte behöver berätta vad.

Hoppas på morgondagen.ÄNNU EN SÖNDAG

Och ångesten kommer smygande. Måste åka igen och vad har jag gjort i helgen?

Såg faktiskt Hur många lingon finns det i världen? igår med familjen och morbror med familj. En himla mysig film. Gå och sedan medan den fortfarande visas!