ACTION - REACTION

Vintern fortsätter på sitt mörka spår mot någonting som kanske liknar vår. Med ca 20 minus känns det långt bort.

Skulle verkligen behöva lite massage för mina trötta axlar som idag fick ännu en tyngre börda. Hur tänker man med kurslitteratur som väger typ fem kilo? Inte okej. Inte alls.

I denna ganska mörkgråtrista vardag finns vissa ljusa stunder. Har nya fina gardiner, ska tvätta de nya sängkläderna och väntar på tv-serier som skickas från.. Ja jag vet inte var. Men om 6-8 arbetsdagar har jag dem i min hand. Mys.OM DEN BLÅ HIMLEN VAR LIKA VACKER SOM DU

Efter en ledig dag vilar jag lite till. Har tvätt hängandes lite överallt tack vare lite för korta tvättider.

A ringde nyss, tentaresultaten har kommit. U. Alltså blir det omtenta. Inte så konstigt då läraren som gjorde tentan gör dem så svåra för att han inte vill vara lärare längre. Och med en statistik på 11% som klarar tentorna hoppas jag inte att det är så länge kvar.

Men that´s life. Jag taggar nu en lång helg då jag åker hem 13.00 imorgon. Som det ser ut nu en lugn helg med kanske lite att göra. Inte har HH hört av sig om arbete på lördag heller, även om pengarna vore välkomna.THEY SAY BAD THINGS HAPPENS FOR A REASON

Så har timmarna gått förbi mig och jag sitter efter en helg i Skellefteå i Luleå igen. Väntar in mr Barnaby och funderar lite. Har satt upp en ny fin lampa, beställt nya gardiner och sängkläder.
Det känns tomt och ensamt men musiken fyller hålet lite. Vet inte vad som händer här närmast och skulle mer än gärna ha något att se framemot.EVERYBODY TELLS LIES

Efter några underliga dagar tror jag att jag har kommit på bana. Men bara tror. Hade den konstigaste kvällen igår på länge. Var helt slut och trodde att så fort jag blundade skulle jag somna, stående till och med. Men jag tog mig i kragen och storstädade toan. Nu vet jag varifrån utrycket såphalt kommer ifrån..

Drack två koppar kaffe, käkade fruktsallad och såg Charlie. Tänk så bra livet kan vara.
Lade huvudet på kudden och sov några sekunder senare. Vaknade med drömmen etsad på ögonen. Någon hade brutit sig in och skulle attackera med kniv. Kul. Hur länge tog inte det att skaka av sig? Läste lite och somnade om. Vaknade med en konstig känsla igen. Svår att beskriva.

Jag hoppas nu att detta bara är utmattning och att jag äntligen börjar slappna av. Konstiga drömmar brukar smyga sig på i stunder som dessa när hjärnan börjar närma sig normala varvtal. Att jag biter ihop tänderna utan att jag märker det är nog inte heller så bra.
En lugn helg ska nog råda bot på detta.GRÅA VARDAGEN

Så var jullovet över, tentan gjord (mer eller mindre dåligt men, men..) och vardagen har bitit sig fast igen. Förhoppningsvis med lite mer extra tid än innan jul. Men vem vet?

Ikväll väntar kommisarie Lewis och lite fruktsallad. Trevligt.HEEH, OJ DÅ

Tenta på tisdag. Onej. Hur ska detta gå?
Och pluggarvän som gick och blev sjuk. Inte roligt.SVISCH

En kort tur till Luleå, föreläsning och skit. Klickade hem lite böcker. Åkt bil mest hela dagen. Gick en bit och insåg att minus 20 är kallt.
2011

Så har vi öppnat dörren till ett nytt år.

Förhoppningsvis med massor av möjligheter, saker att göra och en hel massa skoj. I tankarna befinner jag mig i sommar. Men det är ett halvår kvar. Aja, livet är inte lätt alla gånger.

Till alla jag inte har hört av på länge, gott nytt år då!