FÖRNYELSE I LIVET

Alltid bra. Nu känns det fint. Har utöver det andra även bytt tavla i hallen. Snickrade ihop en ny fin under eftermiddagen. Vad tycks?

Sorry för den kassa kvaliten, men that´s life.
Under ugglorna står det: today is awesomeSPRING 11

Vår, eller nästan. Invigde nya solglasögon idag. Najs. Nu mat.WALKING ON SUNSHINE

När de oroliga nätterna infaller då vet man. Varvtalen sänks från tio till tvåtusen, allt behövs processeras. Hur lång tid det tar beror på hur snabbt allt har snurrat innan. Den här gången, lite drygt en vecka. En återladdning som inte blev som väntat. Nya löften kom när de gamla grusades. Minnen som bröt sig lös och kom upp till ytan. Känslan av ingenting som fort försvann.

Med insikten att nära och kära betyder allt och att en femtedel snart är bakom mig tar jag mig an de sista 25 procenten.

Några minuter som underlättar vardagen och ökar förväntningarna inför kommande sommar gjorde inte det hela sämre. Längtan efter lite asfalt under däcken kan vara stor, men så stor?
ALRIGHT?

Har jobbat på med uppgifter till Konstnärlig träning idag. Perspektiv ritning hit och dit.. Galet less blir man, särskilt när det inte riktigt blir så bra. Suck.ALLA VÄGAR BÄR TILL...

Det ställe alla mina tankar går mot. ROM. Troligtvis blir detta en kompisresa i början av juni. Mitt i allt historiapluggande känns det väldigt lockande att man snart kanske får vara där. Gå i Michelangelos fotspår och njuta av en cappucino och lite glass på ett litet café i mitten av Rom. Shit, att man så gärna vill något.. Ge mig Rom i sommar!SUNNY SIDE UP

Efter en helg börjar livet gå mot det normala, kroppen börjar återhämta sig men förkylningen hänger i. Har skolarbete att göra men det lockar väldigt lite, borde städa, ja ni fattar. Vill inte.SNART, DÄR BORTA


En kväll kvar, en förmiddag och sedan helg. Så himmelskt skönt det ska blir när allt är över. Har väl totalt 6 timmars plugg idag, tänkte mig någon timme till men först middag.

Jag börjar se ljuset trots att det värsta är kvar. Mina tidigare fysikkunskaper har kommit smygande tillbaka och jag har kommit på mig själv flera gånger idag med att sitta och le igenkännande när jag har räknat. Hoppas att detta är ett bra tecken. Vore så hemskt skönt med två godkända tentor denna period.

Håll tummarna för mig imorgon. 9-14, då gäller det!
JAG SKULLE VILJA

Efter gårdagens prövning satte jag igång med storstädning. Om anledningen var att det var extremt ostädat eller för att undvika mera pluggning är svårt att säga. Men några timmar senare var det skinande rent och nu kan nog till och med självaste Kungen komma på besök. Fast, alla fysikpapper och böcker ligger över hela köksbordet.
Just det, en hemskhet i veckan räcker inte. Så nära som på fredag kommer nästa fem timmars pass i F40.

Så troligtvis kommer jag under lördagens arbete att rabbla Newtons tre lagar och räkna på friktion mellan färgburkar. Men efter det så kommer en underbar vecka utan skola. Ja, lite arkitekturhistoria och en hel massa ritande förståss men det känns inte så allvarligt. En tripp till IKEA samt andra roliga saker tänkte jag hinna med.STATUS VÄNORTSVÄGEN

Vektorerna v1, v2, v3 är linjärt oberoende om och endast om x1v1+x2v2+x3v3=0 har det triviala lösningen, dvs x1=x2=x3=0.

I morgon gäller det, håll tummarna för mig mellan 9 och 14 så hoppas jag på att vara bland de 7% den här gången.
LIFE TURNS

Våren knackar snart på dörren. En vecka kvar till total tentaångest men sedan lättar det. När alla andra njuter av sportlov traskar jag på i två veckor till innan det blir lite ledigt.

Förra veckan hände det otroligt mycket, för att vara vardagar menar jag. Onsdagen, Vårmiddag med hela institutionen för samhällsbyggande och naturresurser. En gratis tillställning som bjöd på Cheesecake med rökt ren och persilja, Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och hjortronparfait på en spegel av kolakräm. Ganska värt faktiskt, med lite kul underhållning också.
Torsdagen bjöd även den på kvällsunderhållning. Denna gång på lägre nivå men med lika god mat. Tacopaj med sallad och sedan hallonpizza med glass hos Per och Camilla. En kul grej som jag hoppas vi kan hålla i, nästa gång hos Alexander?

Helgen spenderades i Skellefteå med jobb på lördagen, invigning innebar många kunder och mycket att göra. En försmak på sommarens arbetsbörda. Firade även farfar och mamma som fyller år till veckan.

Nu börjar pluggandet på allvar, vi syns på andra sidan!