HELG

Äntligen hemma i Skellefteå men med en trolig överansträngning i höger axel. Hej vila. Blir att inte göra så mycket, idag besök i Sjöbotten, i morgon stan, söndag träffa ElinK. Ja, ni förstår. Lugn helg. Tack för mej.TIMMARNA EFTER

Ja, det gick väl så där. Inga höga förväntningar. Sitter nu och inväntar att tvätten ska bli klar, sedan middag och mera plugg. Byggmaterial på torsdag. Detta tar aldrig slut. Har aldrig längtat så mycket till en torsdageftermiddag så mycket som nu.HAR VÄRLDEN STANNAT?

I få se nu, fyra dagar har jag suttit i denna lilla ruttna lägenhet. Nej så särskilt rutten är den inte men mitt sällskap har varit allt bra ruttet. Gamla tentor med hemska facit. Tur jag hade att Camilla kom över idag, hon är inte rutten, så ni vet. I morgon är dagen med stort D, den där dagen som alltid varit månader, veckor, dagar och nu helt plötsligt några timmar bort. Med hopp om att inget nytt mord sker, det gamla var då att lärarens pappa blev mördad i ett utomland (vet inte vilket), så kanske man kan skrapa ihop 14 poäng på denna tenta. Håll tummarna för mig. Snälla?SAKNAR INGENTING SOM INTE FINNS

Jag vet inte vad man ska skriva om som skapar respons då inte ens mord ger det minsta lilla pip.
Men har i dag haft sista Matte 3 föreläsningen, fått godkänt på Matlab samt sista rapporten vi lämnat in. Känns onaturligt skönt och jag längtar mer än någonsin till dessa två veckor är över. Dock kom det som en kallsup att Byggmaterial tentan är totalt 6 timmars skrivtid. Hjälp. Från 9-15. Utan lunch. Får hoppas att jag kan lämna stället tidigare.
Tänkte se lite Veronica Mars och hoppa i säng. Otroligt tidiga kvällar men så bor jag själv och behöver sömnen nu. Så godnatt alla!ANYTHING YOU SAY

Det är inte varje dag som man får veta att kommande tenta kommer att göras om och att de svåra delarna som återstår hoppas över. Men det är heller inte varje dag som anledningen till det stavad mord. Just det, ond bråd död.
Och i denna kalla verklighet är en presentation bortgjord och det ljuva 50talet väntar. Retro blir det.OPPONERING

Nu befinner vi oss i slutskedet av kurserna. Den ena känns väl rätt okej med presentation på måndag med kritik, shit vad man blir förbannad när någon klankar ned på vad man har gjort.. Matten, ja vad säger ni om att bli meddelad 2 minuter innan lektionen börjar att den är inställd. Snacka taskigt. Men inte mycket att göra åt.
Idag blir det fortsatt plugg och lite städning tror jag minsann. Åker till Skellefteå imorgon. Kommer dock att ägna största delen åt att faktiskt försöka sätta sig in i den stora del vi inte gått igenom i matten än. Schysst.CONCRETE

Jupp, idag har vi testat tryckhållsfasthet på tre betongkuber. De klarar ungefär 800kN. Så nu vet ni om ni någonsin undrat. Det har inte jag heller. Men vissa dagar bjuder på ny kunskap. Även om läraren, aka Långhåret, inte verkar vilja bjuda på någon liten ledtråd. Sämre ledare kan man ju leta efter. Ger någon sig ut på detta meningslösa sökande kan jag säga att du kommer inte hitta någon. Långhåret hamnar på delad sista plats med mattevikarien.
Har i allafall lyckats linda A runt lillfingret och fått låna hans anteckningar från matten. Ångesten sjönk nu från halsgropen till, lungorna? Haah, ja det känns inte riktigt så lugnt men det löser sig så småningom.
Morgondagen är lektions fri tackvare inställd matteföreläsning. (Seriöst, det är som om en högre makt vill att vi ska faila stenhårt...) Men ska lika fullt till skolan, korr läsning är vad som står på agendan. Och efter det är alla inlämningar gjorda(?), vågar man säga det? Är det sanningen? Fast, vi har kvar en PowerPoint presentation. Å, PP i mitt hjärta. Suck.He's like fire and ice and rage.
He's like the night and the storm in the heart of the sun. 
He's ancient and forever.
He burns at the centre of time and can see the turn of the universe. 
and he's WONDERFUL.WE ARE DIFFERENT

but still the same shade of blue.
Livet trillar på och ja, inte mycket nytt här inte. Lärare som gör livet svårt att uthärda, i 1.5 timme, men kanske löser det sig? Vem vet.
För tillfället står tentorna för dörren och det är svårt, omöjligt att se runt dem. Att tänka sig att livet fortsätter på andra sidan men jag vill så gärna det. Ha något att se framemot. För som det är nu så har jag en enda sak inplanerad innan jul. Kul. Men det gäller att kliva upp och se framemot dagens möjligheter. Ett litet ögonblick kan snabbt förvandlas till en minnesvärd stund.TAR EN LEDIG HELG

Eller, ja är hemma i Skellhell och har jobbat idag men jag vill inte öppna böckerna. Om man kan kalla det ledighet...
Inte många veckor kvar innan de fruktade tentorna är här och ångesten har sedan länge bosatt sig i hjärtat. Suck, tänk den som kan jobba istället. Men vi gör det bästa av detta och kör på betonglabb, opponentrapport och en hel massa annat till veckan. Go, go.