23 APRIL

Redovisning på grupparbetet idag, vet inte vad jag ska säga. Fyra stycken bedömde, alla arkitekter, en vår "riktiga" lärare. Resulterade i fyra olika omdömen, vad den ena tyckte var bra tyckte den andra var dåligt, och tvärtom. Hur lätt? Vad ska vi ändra? Det vet nog ingen.
Har i alla fall varit mer effektiv idag än under hela helgen, men så behöver man ju också vila ibland. Det var i alla fall supertrevligt hos Calle och Ylva, mycket folk, massa nya ansikten men vi hade kul. Stuk var väl så där, lite folk, litet dansgolv. Att sedan kvällen toppades med lite drama gjorde väl allt. Men? Vad är livet utan dramatiska händelser?
Såg sedan film och käkade äppelpaj hos Jenny på lördagkväll. Trevligt.20 APRIL

Fredag och sista vardagen denna vecka. Var tog alla dagarna vägen? Ah, jag klagar då inte.
Har faktiskt lite sovmorgon, till 12, idag så jag passade på och sov några extra timmar. Efter hockeyn igår kände man sig inte så pepp... Ikväll blir det i alla fall inflyttningsfest hos Calle och Ylva och sedan Cocktailkväll på Stuk, som det ser ut. Med klädkod och allt, aja.. Ska käka middag med tjejerna innan. Trevligt.19 APRIL

Skriver detta på min nya fina ögonsten, min mac. Inte han på FoT, fast det hade ju varit knäppt... Har i alla fall genomlidit två presentationer, med de bästa kommentarerna
- Jag gillar dina fönster.
- Fascinerande som du skriver, blått är mångas favoritfärg men man ser inte så många blå hus.
- Med ganska lika stora bilder blir det rätt statiskt, och symmetriskt.
Vad tror ni? Bra eller dåligt? Har inte fått retur i alla fall, men får man 3,4 eller 5a på arbetet? Jasi, det vet ingen..
Håller tummarna (och andan) ikväll, hoppas Kapten Eriksson och AIK visar vem som bestämmer så att allt avgörs på hemmaplan på lördag. Guldet till Västerbotten!11 APRIL

Ja, er påsk verkar ha varit värdelös. Synd för er.
Jobbar på med skolan i alla fall, ganska kul uppgift. Färgsätta fasader, är typ klar. Ska måla lite akvarell senare i veckan, hur det blir. Det vet ingen.9 APRIL

Sista dagen påsk för i år. Tandläkaren i morgon, lyckosamt. Hoppas på inga hål i tänderna.
Har i alla fall hunnit med det mesta. Solat, ätit, promenerat och umgåtts.
Hur har er påsk varit?5 APRIL

Skärtorsdag, hemma i Ursviken. Ganska skönt, resten av familjen är på jobb/skola. Tänkte passa på att få vara lite ledig under påskhelgen, ja nästan i alla fall. Svårt när en del skoluppgifter faktiskt är ganska roliga att pyssla på med. Haha, näe nu släpper jag det och försöker få tag i farmor.
Glad påsk på er alla!3 APRIL

Tillbaka från skolan och ett brainstormande möte. Tror att vi har det nya konceptet för Luleå som studentstad ganska klart, gäller bara att det håller för handledning i morgon. 

Har nog dessutom klarat mattetentan, grattis till mej! (1 av 3 klarade då, håll tummarna för övriga)2 APRIL

Spenderade helgen i Skellefteå, broder fyllde 16 år så det blev lite kalas.
Idag har det varit ännu en dag med massa folk borta från vår grupp till Konceptuell design, jag orkar inte att folk bara slöar på... Men, vad ska man göra? De får skylla sig själva.
Har jobbat lite mera på alla skoluppgifter och tror att detta kommer att bli riktigt fint, är ni snälla så får ni kanske se lite. Men, det kanske inte är intressant?