CONCRETE

Jupp, idag har vi testat tryckhållsfasthet på tre betongkuber. De klarar ungefär 800kN. Så nu vet ni om ni någonsin undrat. Det har inte jag heller. Men vissa dagar bjuder på ny kunskap. Även om läraren, aka Långhåret, inte verkar vilja bjuda på någon liten ledtråd. Sämre ledare kan man ju leta efter. Ger någon sig ut på detta meningslösa sökande kan jag säga att du kommer inte hitta någon. Långhåret hamnar på delad sista plats med mattevikarien.
Har i allafall lyckats linda A runt lillfingret och fått låna hans anteckningar från matten. Ångesten sjönk nu från halsgropen till, lungorna? Haah, ja det känns inte riktigt så lugnt men det löser sig så småningom.
Morgondagen är lektions fri tackvare inställd matteföreläsning. (Seriöst, det är som om en högre makt vill att vi ska faila stenhårt...) Men ska lika fullt till skolan, korr läsning är vad som står på agendan. Och efter det är alla inlämningar gjorda(?), vågar man säga det? Är det sanningen? Fast, vi har kvar en PowerPoint presentation. Å, PP i mitt hjärta. Suck.Kommentarer

Namn
Mail...
Blogg

Trackback