LOOK, TRY AND USE YOUR INTELLIGENCE, MAN, EVEN IF YOU ARE A POLITICIAN

Jag tänkte på det igår när jag städade, tänkte på det igen i morse.

En del av mina vänner kan så sjukt mycket om en specifik sak, de vet allt liksom. Kika på det här så förstår ni vad jag menar...
Jag skulle aldrig i mitt liv kunna lära mig så mycket om något speciellt, jag kan lite grann om det mesta verkar det som. Och jag har kommit på varför.

Mitt tålamod är litet, nästintill obefintligt. Men jag övar mig ständigt på att förlänga det och någon gång då och då blir det bra.GET OUT OF MY HEAD

Har städat rummet, tagit tag i tavlan som jag hållit på med i evigheter, ska göra klart boken och skicka den på tryck. Kämpar mot vad som kan vara en lindrig pollenallergi, inte blev det bättre av att städa bort 20 kg damm heller...


Jag och Linnea funderade hårt igår kväll. Om det fanns en exakt likadan planet som våran, med likadana människor och allt. Kunde man då se skillnad på den planeten om man fick tag i en teleporter? För skulle den världen vara exakt samma så skulle ju personen som är en själv ha fått en teleporter och stuckit till vår planet. Skumt. Man skulle aldrig få veta om det var en annan planet man har kommit till..POLLEN ELLER FÖRKYLNING?

Det är frågan, eller så kanske man bara är slutkörd från skolan.


Ledig som det ser ut i veckan och börjar arbetet efter midsommar.
Midsommar alla där ute? Vad händer då? Hör av er så kan vi hitta på nåt!SOMMARLOV

Eller ja, nästan i allafall. Har två dagar nu som jag ska hoppa in och arbeta lite. Ledig nästa vecka och sedan efter midsommar börjar allvaret på riktigt. Nästan skönt, som det är nu går man nästan bara och väntar..

För att inte gå under helt arbetar jag med en bok. Tänkte sätta ihop bilderna från studenten och beställa från samma företag som tryckte min bok till projektarbetet. Har nämligen hittat på en helt sanslös layout. Gillar den skarpt.
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!


Nu har TE3B slagit klackarna i taket för sista gången.
Aldrig mer långa lektioner.
Aldrig mer besök till Dallas för lunch.
Aldrig mer raster och hål tillsammans med er.

Men å andra sidan har jag lärt känna 25(?) nya galet trevliga och assnälla människor.
Har utvecklats med er i tre år och lärt mig massvis med saker.

Så inte är det sista gången vi syns, nej inte då.
Någon gång kommer vi att ses. Så det så!


...en punkt kan inte luta...BALEN 2010


Axxa och Elin

Per och Camilla

Ellen och Nils


Hur fina var de inte?INFÖR BALEN

Många är det nog som sitter nervösa inför ikväll. Jag är inte någon av dem, ska inte gå på balen. Har länge känts ganska skönt att inte gå men nu börjar det kännas som om man missar något..

Ska i allafall i väg och fota Erik och Maya som ska på balen. Lite ovanligt gör vi det här hemma i Ursviken, inget Bonnstan eller Nordanå här inte. Blir sedan av att fara och kika på alla kompisar som ska gå, möter upp ElinK så ska vi titta tillsammans. Just ja, GRATTIS PÅ 20 ÅRSDAGEN ELINK!!!WOHOOOOHOO..


TE3B är himla glada att vi snart tar studenten!


Kika in det här vet ja.. Norran TVSTUDENTBINGO

Så sitter man här i röda kläder. Assnyggt, särskilt när det röda inte är lika rött.. Men så får det gå, det är inte alla dagar man rotar i brorsans garderob direkt. Anledningen till röda kläder är att TE3B kör på lagfärg röd under Studentbingon. Ikväll blire av att träffas på Nordanå för att sedan köra stenhårt!

Förövrigt så är skolan mer ett nödvändigt ont just nu. Idag hade vi två lektioner, en med redovisningar och en med betygssnack. Dessutom hann vi med att sjunga lite. Just det. När alla andra treor leker militärer, jägare, djävular, bodyguards och topmodeller ja då stämmer TE3B upp i sång. Haha, vi var banne mig asbra och fick applåder i matsalen när vi sjöng. Så här såg det nästan ut...


Japp, himla skoj. Sista dagarna nu, vi peppar järnet!