SVAR PÅ TAL

Eva, jag klickar runt på internet. Bästa sajterna:
cdon.com
bluebox.se
cdwow.se
sneakersnstuff.se
jfr.se
cocoo.se
happysocks.com
med mera, med mera.
Linda, jag tänkte just maila tidningen. Läste nån tråd att någon kontaktat och fått tag i mönstren, testar det!
Tar mig så småningom till HappyHomes och hämtar papperet.SNART FÖRSTA ADVENT

Efter en kort men trevlig afton med grabbarna såg jag lite Skavlan, fick MMS från tjejerna som var på A-sittning och tittade lite mera på tv. Konstigt det där att jag nästan aldrig ser på tv nu för tiden, det som funkar är ju serier på nätet. Ingen reklam. Fy tusan alltså för alla reklampauser...
Idag håller jag mig inne i denna storm och det verkar vankas bakning. Trevligt.
I morgon, skyltsöndag. Ska man få någon julkänsla i år?SAMBANDET MELLAN MATERIALPARAMETRARNA...

Okej, nu tror ni väl att jag har blivit tokig men idag väntar dugga. Ett litet prov mitt i terminen som jag har hört ska innehålla två stycken av åtta bevis som vi gått igenom. Trots att läraren sagt detta är jag lite nervös över att det verkligen är bevis som kommer... För spikar man denna dugga får man 10 poäng som räknas till tentan. Och 20 poäng är allt som behövs till ett godkänt, så hälften vunnet då liksom.
För vad som sägs är tentan sex timmar lång stress och att ingen hinner klart alla uppgifter. Hej hopp. Kul liksom.
Så den lediga gårdagen ägnades åt att pressa in bevis i hjärnan, men det har gått bra. Känns som att hjärnan längtade efter lite sådant plugg, glosor liksom. Haha, tänk om man visste det i högstadiet när man tragglade engelska och franska varje vecka...
Aja, stan efter duggan, lite bakning sedan då det är fikafredag med grupparbetet i morgon. Fredag redan, vart har veckan tagit vägen? I morgon träffar jag i alla fall pojkarna för middag. Trevligt.
Ska klicka hem lite julklappar nu...
Vi hörs när vi hörs!FÖRSTA SNÖN?

Tillbaka i Luleå (hjärta på att åka bil) och den allra första snön har lagt sig på marken, lagomt till att julgardinerna hänger uppe. Julmusiken strömmar ur tvn och ja, kanske blir det jul även i år.
Veckorna som väntar ger nog inte så mycket tid till annat så därför tjuvstartar jag julen en vecka tidigt. Det är ju faktiskt bara en enda vecka till första advent. Vem det nu än är som stulit tiden skulle jag vilja ha ett allvarligt snack med...TILLBAKA I SKELLEFTEÅ

Även denna helg blev det hembesök. Ska försöka plugga lite grann, om det går bättre här eller i Luleå kan man väl diskutera men.. så kan det gå. Blir nog i övrigt en lugn helg, hoppas på att nästa blir mer ös då jag träffar i alla fall en vän som jag inte sett på länge.
Och som svar på din fråga B, är det en röd Saab. Fråga A om du vill ha mer detaljer angående bilen.FARSDAG

Ett besök i Skellefteå i helgen, har faktiskt den lyxen att få åka bil båda vägarna. A har fått tag i bil och kör från och med nu, toppen. Verkligen efterlängtat.
Efter en dimmig hemfärd slutade pappa tidigare och det blev ett skrov från Santana, gott. Jobbade med faster och Mac i lördags, länge sedan sist. Mamma hade tantbesök på kvällen och jag ville mest av allt sova men det blev tittande på Så mycket bättre innan sängen kallade.
Idag har vi firat både pappa och farfar, morfar hinner jag inte med då man än en gång måste norrut. Men i allafall, grattis alla pappor där ute!ATT SÄGA NEJ

Är inte lätt. Tog i fredags på mig att göra en affisch till mina klasskamrater som anordnar en sittning. Ett jobb som gärna skulle varit gjort förra veckan. Kanske inte bästa framförhållningen men, nu har jag skickat den vidare. Får se om det duger. Annars rullar det på, massvis att plugga in. Inget man vill göra heller. Tungt att lyfta huvudet från kudden på morgnarna nu. Men, det är de små sakerna som kan göra ens dag. Idag, bil hem på fredag istället för buss. Skönt.HÄNDELSERIK HELG

Ska alldeles strax krypa i säng efter en helg där det hänt saker varje minut känns det som. Skojigt med Hantverksmässa, besök på IKEA, montering av möbler(...) och god mat.
Ny vecka på g, lagomt lockande. Men det ska gå det med.
Sov gott därute!DÄR UTE

Läsperiod 2 har nu börjat och med detta två helt nya kurser och en hel massa jobb. Ekonomi och Konstruktionsteknik är vad som står på schemat. Hihi. Ja, mycket att göra. I helgen kommer en hel massa folk, typ hela släkten och jag kan inte längta mer. Kanske en flykt från verkligheten?