BIO

Nu bär det av till staden. Bio med tre glada vänner, Inception är det som gäller. Hört en del om den, vet dock inte om den är bra eller dålig.. Återstår att se!



TRÄSTOCK


Melissa Horn


Stolen Deer


Och det allra mest efterlängtade...


...Rena Rama!






EN SEN EFTERMIDDAG PÅ JOBBET

Sitter och pustar ut lite innan sista rycket. Sedan hem för grillat, låter toppen. Plus en ledig dag i morgon. Det är de små sakerna som förgyller vardagen.



18 JULI

För nitton år sedan var jag inte stor. Snarare nyfödd, men nu är man på väg till Luleå för att kika på lägenhet.
Det är dags att flytta hemifrån..



HELG

En av de få hela helgerna utan arbete under sommaren. Skönt.
Kalas imorgon, Luleå på söndag som det verkar. Najs.



SNART BÄR DET AV HEMIFRÅN

Igår var lyckan stor, mitt under en alldeles för seg och varm arbetsdag får man mejl om erbjudande till bostad i Luleå. En möblerad etta på 25,9 kvadratmeter. Ja, gisses.. På söndag blir det nog av att åka dit och kika lite smått på den. Najs!



VARMT, VARMARE, VARMAST

En dag som denna känns det som om någon högre makt leker med lilla Skellefteå. Hur varmt kan det bli innan någon trillar av pinnen? Men man ska inte klaga, hellre svettas jag än fryser. Och det är då något som man gör på jobbet. Snacka om trögtänkt... Pappa var ledsen över att deras kylanläggning inte funkade på ELON, haah, too bad.

Förövrigt tackade jag ja till högskoleutbildningen jag blivit antagen till. Civilingenjör Arkitektur blir det till hösten i Luleå. Intressant.


Nu taggar jag morgondagen med detta sköna gäng:
 
Nästan en hel månad har gått sedan vi skiljdes åt en ljummen sommarkväll i juni. Härligt att få träffa dem igen!



ATT ÖNSKA ÄR EN SAK, ATT FÅ ALLT EN ANNAN

    

  


      




Alla bilder är länkar, bara att klicka. Lite enklare för faster att hjälpa farmor och farfar tänkte jag.



I LOVE YOU MORE




















Såg film igår, trotsade hela Skellhell och drog på bio med ElinS. Lite väl hypad film, men själva kärleken är fin. Tänk om det kunde vara på riktigt.



NOW IT´S JUST TOO LATE

Ledig för första gången på vad som känns på en evighet. Efter en sexdagars vecka förra veckan är varje ledig stund guld värd. Men jobbet knallar på och man kommer mer och mer in i allt.
Bara i veckan har man lyckats med:

- Att glädja en tant att plocka fram en fin blå kulör. Så fin att hon tackade så hjärtligt någon dag senare och önskade mig lycka till i framtiden med kulörförslag.

- Att ringa faster från jobbet och fråga en hel massa saker, inte bara en gång. Tro inte att man kan ta det lugnt på semestern inte...

- Att sköta hela butiken tillsammans med resten av sommartjejerna utan ordinarie i fem timmar utan problem. Det gick så bra att det inte var underligt att larmet utlöstes när vi gick ut efter att ha satt på larmet för natten. Men efter några samtal så stängde Securitas av allt tjut och jag och Ida kunde slappna av.


Nu har man endast lördagens fyra timmar kvar (denna vecka) och sedan blir det bio med ElinS, Eclipse blir av!



OCH HELT PLÖTSLIGT BLEV DET JULI

Dagarna smiter förbi, de fylls av arbete och trevliga pratstunder.

Trivs som attan på jobbet och dagarna blir bara bättre av att träffa vänner, hoppas bara att vi kan pussla ihop dagarna så man kan hitta på nåt!

Nu ska jag börja med mitt och Idas hemliga projekt. Top Secret är vad det är!