23 APRIL

Redovisning på grupparbetet idag, vet inte vad jag ska säga. Fyra stycken bedömde, alla arkitekter, en vår "riktiga" lärare. Resulterade i fyra olika omdömen, vad den ena tyckte var bra tyckte den andra var dåligt, och tvärtom. Hur lätt? Vad ska vi ändra? Det vet nog ingen.
Har i alla fall varit mer effektiv idag än under hela helgen, men så behöver man ju också vila ibland. Det var i alla fall supertrevligt hos Calle och Ylva, mycket folk, massa nya ansikten men vi hade kul. Stuk var väl så där, lite folk, litet dansgolv. Att sedan kvällen toppades med lite drama gjorde väl allt. Men? Vad är livet utan dramatiska händelser?
Såg sedan film och käkade äppelpaj hos Jenny på lördagkväll. Trevligt.Kommentarer

Amandah

Nu kör vi en ny utlottning. Denna gången är det ett riktigt snyggt halsband från Glitter, värt ca. 400 kr.För att vara med räcker det att lämna en kommentar i tävlingsinlägget. (Det är okej att spamma där! ^^) Utlottningen avgörs Måndag, 30/4.Kramar Amandah


03:09:28 / 2012-04-24 / http://exeggutor.se

XTIO /allmän information

Eftersom så många klagar över att jag inte svarar på kommentarer och att jag inte verkar vara aktiv på min blogg så hade jag tänkt gå ut med lite info till dig.I mitt liv så händer det alltid någonting. Jag jobbar som bartender och jag ÄLSKAR att festa. Detta betyder att när jag jobbar så blir jag ALLTID medbjuden på en efterfest efter jobbet och när jag inte jobbar så burkar jag hänga på någon bar på kvällen. Men detta betyder INTE ATT JAG INTE UPPDATERAR DAGLIGEN PÅ MIN BLOGG. Jag uppdaterar alltid på min blogg.Eftersom det händer så mycket i mitt liv hela tiden så är det OMÖJLIGT för mig att både svara på kommentarer och göra inlägg. Så jag lägger mest fokus på inläggen. Eftersom jag mest bloggar för min egen skull och för mitt eget mående så är det viktigare för mig än att få bekräftelse från läsare. ;)För mig spelar det faktiskt ingen roll om jag har 100.000 läsare eller 1 läsare.Men bara så du vet så hittar du alltid uppdateringar på min blogg och ett litet tips till dig är att gå in på min blogg efter kl 18.00 då du alltid hittar nya uppdateringar från gårdagens fest och dagens händelser inkl mina åsikter och mitt liv i dagens läge. :)MVH /Andreas Söderberg.

Hoppas på en fortsatt trevlig dag.


07:29:51 / 2012-04-24 / http://xtio.nu

Namn
Mail...
Blogg

Trackback