EN SAMMANFATTNING

Alright, två dagar har nu susat förbi och jag är rätt knäckt.

Har träffat en hel del människor från hela landet, en hel del personligheter och en hel del olika efternamn. Nu snackar vi inte Andersson och Larsson, nej utan Hemling och allt annat. Camilla berättade att det gick en snubbe vid namn Robert(?) James Bond i Pers klass. Coolt, men vem heter så?

Ja ialla fall. Måndagen började med att jag mötte Alexander på parkeringen utanför Camilla och Pers lägenhet, för att göra den långa promenaden på ca 100 m. Väl inne i aulan som förövrigt var fullsmockad kändes det rätt skönt med tre välbekanta skelleftebor vid min sida. Efter lite info och stretchning följt av massage blev det alldeles mörkt och man hörde fotstamp. Runt om hela salen ställde sig nu alla Phösare. Och mitt på scenen stod Överphösarna. Vi fick veta att Adeln stod högst i rang, sedan Överphösarna och Phösarna. Sedan kom ingenting, ingenting, ingenting, myggorna, ingenting, lössen på våra huvuden, totalt mörker och ännu längre ned hittade man nollorna. Det var vi det.
Sedan var det dags att hitta åt sin klass, utanför stod Phösarna med skyltar så det var bara att följa med dem. Vi gick till ett klassrum där vi fick lite info och en macka då lunchen inte skulle hinnas med. Sedan var det dags att tillverka nollebrickan. Skylten kring halsen där namn, ålder, hemstad och klass står.

Vi hann med lite rundvandring, registrering och fotografering och helt plötsligt var klockan mycket. Det var bara att fara hem och snabbt laga lite mat. Klockan sex var det träff med klassen. Sedan utgång på STUK som är café/restaurang/nattklubb mm.

Idag, tisdag, började dagen 8.15 med intro för Matteproppen. En liten komigång kurs för all matte. Därefter blev det ett litet break så vi tog en kaffe. Allt för att hålla värmen och bli lite piggare.
Information från instutitionen angående våra program och sedan blev vi bjudna på mat. Rostbiff och potatissallad. Efter det en cirka en timmes lång alkoholutbildning. Och sedan lite sång och spex blandad med information på STUK.

Nu vilar jag mest och kommer att ta det lite lugnt ikväll. Egentligen väntar Fråga Olle och STUK även ikväll. Skippar det för att komma utvilad till morgondagens Proppen och sektionsmiddagen.

Ett långt inlägg, inte så kul men nu vet ni vad jag har pysslat med.



Kommentarer

Namn
Mail...
Blogg

Trackback