EN ÅTERBLICK

Förra veckan var väl ganska lugn.. Eller två redovisningar och en hel massa betygsnack. Men det gick smidigt förbi och jag hade fredagskvällen som mål. Helt plöstligt var det bara fredag och dagen segade sig förbi, Siv tackade för hennes stund med TE3B och lovade att det skulle bli något stort av oss. Tack vare henne började samhällsen lite tidigare och vi fick därmed sluta tidigare.

Då bar det av till ICA med Alexander, Isabel och Boman. För grillkväll i Bergliden var vad som stod på kvällens schema. Boman hade putsat upp sin nya bil från 97 och var mäkta stolt. Efter en ganska lång åktur i en bil med väldigt mörka bakrutor kom vi fram till Isabels lilla hus. Hon hade förberett oss på att Boman kanske inte skulle rymmas, detta skulle nu testas..

Bland massa katter rymdes en två meters pojk, dock var det en hel del lampor som hängde ner från taken som gjorde huset till lite av en labyrint. Haha, nae men skoj hade vi. Åt gott och såg kuliga filmer. Skönt att umgås med folk som man verkligen känner sig bekväm med.


Annars har helgen inneburit en klippning, en lång och hektisk arbetsdag och massa mammor att fira på morsdag. Vill inte se fika på en låång stund.

Nu blir det vad som återstår av Bones på trean och sedan åter till min nya bok. Konsten att läsa tankar.



Kommentarer

Namn
Mail...
Blogg

Trackback